Din 1996 construim parteneriate de durată pentru ca pasiunea ta să prindă contur.

PRODUSELE NOASTRE

biotur produse pet

Animalele de companie au nevoie de atenție specială. La Biotur vei găsi întotdeauna tot ceea ce ai nevoie pentru ca animalele tale preferate să fie tratate cum se cuvine: hrană de cea mai bună calitate, recompense delicioase, accesorii adaptate nevoilor lor și produse premium de igienă și cosmetică.

biotur produse vet

Fie că administrezi o farmacie veterinară, un cabinet sau o clinică, la Biotur vei găsi toate produsele de care ai nevoie în ingrijirea patrupezilor. De asemenea, portofoliul nostru include soluțiile ideale în diagnosticul, tratamentul și prevenția tuturor afecțiunilor întâlnite atât la animalele de companie, cât și în rândul animalelor de rentă.

biotur produse ferma

La noi veți găsi totul pentru ferma dumneavoastră. De la echipamente, până la furaje, aditivi și suplimente, provenind de la cei mai importanți producători de pe piață. De asemenea, oferta noastră este variată și poate fi optimizată în funcție de orice buget.

biotur produse ddd

Îți punem la dispoziție soluții complete pentru îndeplinirea cu succes a lucrărilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Având un portofoliu divers, venim în întâmpinarea oricăror nevoi, atât ale utilizatorilor casnici, cât și ale prestatorilor de servicii.

DE CE BIOTUR

25 ani de experiență

De 25 de ani, compania Biotur este alături de dumneavoastră.

Varietate de produse

La Biotur veți găsi peste 7000 de articole de la furnizori de top în domeniu.

Parteneriate de încredere

Biotur are in prezent peste 150 de furnizori.

Prețuri competitive

La Biotur ne mândrim cu unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piață.

Garanția calității

Acces la ultimele informații și tendințe în domeniu ne garantează calitatea superioară a produselor oferite.

Suport 24/7

Echipa de consultanți vă stă întotdeauna la dispoziție pentru orice informații aveți nevoie.

distribuitor biotur

DOREȘTI SĂ COMERCIALIZEZI PRODUSELE BIOTUR?

Am fost selecționați să reprezentăm în România producători externi importanți din: Italia, Germania, Olanda, Franta, Cehia, Spania, Ungaria, Bulgaria, Belgia, Polonia, China și Pakistan. Producătorii naționali pe care îi reprezentăm sunt: Romvac, Crida Pharm, Vanelli, Premivet, Delos,  Meduman.

Având în vedere cerințele de produse din România și evoluția pieței medicamentelor,  suntem în căutare de noi parteneri.

Furnizorii & Partenerii Biotur