Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ASCOMICIN 40 GR

Cod: ASCO40

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI ASCOMICIN COMPOZITIE 100 g unguent  contine : Benzilpenicilina (sub forma de sare de potasiu)……  2.000.000 U.I. Streptomicina (sub forma de sulf...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
ASCOMICIN

COMPOZITIE
100 g unguent  contine :

Benzilpenicilina (sub forma de sare de potasiu)……  2.000.000 U.I.

Streptomicina (sub forma de sulfat)...………………. 1.440.000 U.I.

Excipienti:
Dioxid de siliciu coloidal,
Parafina solida,
Parafina lichida.

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA
Asocierea penicilinei cu aminoglicozidele ofera avantajul patrunderii mai bune in interiorul celulelor a antibioticului, datorita atacarii peretelui celular realizat de peniciline, asigurandu – se astfel, inhibarea proceselor de sinteza bacteriana. Produsul datorita celor doua componente antimicrobiene pe care le contine, este activ fata de bacteriile Gram pozitive si Gram negative implicate in infectiile cutanate si oculare.

SPECII TINTA
Bovine, ovine, suine, caini si pisici.

INDICATII
Tratamentul plagilor cutanate si afectiunilor oculare (conjunctivite) la bovine, ovine, suine, caini si pisici.

POSOLOGIE, CALE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
-  In tratamentul plagilor cutanate: se aplica unguentul pe toata suprafata plagilor, o data sau de mai multe ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, cantitatea de unguent folosita fiind in functie de intinderea plagilor

- In tratamentul afectiunilor oculare (conjunctivite): se aplica unguentul in sacul conjunctival, o data sau de doua ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, dupa recomandarea medicului veterinar.

CONTRAINDICATII, PRECAUTII ŞI REACTII ADVERSE
Se va evita tratamentul animalelor alergice la penicilina sau streptomicina. Pot apare reactii alergice, locale sau sistemice. Nu se utilizeaza in prima luna de gestatie.
Penicilina este incompatibila cu: amicacina sulfat, aminofilina, cefalotin de sodiu, clor promazina HCl, dopamine HCl, heparina sodica, hidroxizin HCl, lincomicin HCl, metoclopramid HCl, oxitetraciclina HCl, promazina HCl, prometazina HCl, bicarbonatul de sodiu, tetraciclina HCl, complex de vitamina B cu C.
Anestezicele generale de tipul d-tubocurarinei pot creste efectul de blocant neuromuscular al streptomicinei. La supradozare pot apare reactii adverse, respectiv reactii alergice.

TIMP DE AŞTEPTARE
Carne si organe: bovine, ovine, suine – 0 zile,
Lapte: bovine, ovine – 0 zile.

CONDITII DE PASTRARE
A se pastra la temperatura mai mica de 25°C. A se proteja de lumina directa. A se feri de inghet.

MOD DE PREZENTARE
Tuburi cu 40 g unguent.

ASCOMICIN 40 GR http://www.biotur.ro/userfiles/37f3d21d-c419-41e0-b354-67ce86e08888/products/4337714_list.jpgSC. PASTEUR
RON în stoc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro