Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CALENDAR CRACIUN SNACK CAT CHICKEN/560705

Cod: 560705

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI CALENDAR CRACIUN SNACK CAT CHICKEN Vreți să vă surprindeți pisica cu un cadou special în perioada sărbătorilor de Crăciun?  Aceste este produsul ideal! Răsfățați-...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
CALENDAR CRACIUN SNACK CAT CHICKEN

Vreți să vă surprindeți pisica cu un cadou special în perioada sărbătorilor de Crăciun? 
Aceste este produsul ideal!
Răsfățați-vă felina cu calendarul SNACK CAT CHICKEN - câte o gustare delicioasă în spatele fiecărei ușițe! 
Calendarul conține 24 de snackuri in patru sortimente delicioase: pui, rață, vită și ton. Fiecare pachețel conține cubulețe fine din carne și pește cu gust delicios. 
În spatele fiecăreia dintre cele 24 de ușițe veți găsi până la 3 gustări. În total, conținutul calendarului este de cite 10 g. Bucurați-vă pisica în fiecare zi cu câte un snack deosebit!
Snackuri : 100 % carne pură sau pește
Un snack natural pentru pisici din 100 % carne sau pește, cu un grad de acceptabilitate ridicat chiar și în cazul pisicilor mofturoase!.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 1

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro