Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

DERMADIET * 60 TABLETE

Cod: DERMA

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI DERMADIET 60 TABLETE Supliment nutritional pentru caini. Piele sanatoasa; Blana rezistenta si stralucitoare. Dermadiet este un supliment nutritional pe baza de colagen...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
DERMADIET 60 TABLETE

Supliment nutritional pentru caini.

Piele sanatoasa;
Blana rezistenta si stralucitoare.

Dermadiet este un supliment nutritional pe baza de colagen hidrolizat enzimatic (Colatech®) de inalta puritate si cu biodisponibilitate si eficacitate demonstrate, avand in compozitie colagen hidrolizat din peste, acizi grasi polinesaturati Omega3 (EPA si DHA), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B5, B12 si acid folic), biotina, niacina si gluconat de zinc, care furnizeaza toate substantele nutritive necesare pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare.
Colagenul hidrolizat enzimatic de inalta puritate (Colatech®) impreuna cu colagenul hidrolizat de origine marina ajuta la cresterea si intarirea blanii.
Acizii grasi polinesaturati Omega 3 ajuta la blocarea sintezei substantelor pro-inflamatorii (leucotriene si prostaglandine) fiind de mare ajutor in combaterea efectelor datorate aparitiei dermatitei.
Zincul, suplineste deficienta acestui microelement, a carui carenta produce alterarea tesuturilor de la nivelul pielii.

Toate aceste proprietati fac din DERMADIET un supliment nutritional adecvat in cazurile in care se constata un deficit de vitamine si zinc, dermatite, la cateluse care alapteaza sau in timpul gestatiei si in perioadele de naparlire, asigurand o piele sanatoasa si o blana mai rezistenta si mai stralucitoare.

Specii tinta: cani. 

Compozitie: colagen de inalta puritate hidrolizat enzimatic (Colatech®), colagen hidrolizat enzimatic din peste, ulei de peste bogat in Omega 3, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, gluconat de calciu, cristobalita, manitol.

Aditivi (per comprimat): Vitamine, provitamine şi substante bine definite din punct de vedere chimic, cu efect similar: 10 mg acid nicotinic (3a315); 1 mg calciu D-pantotenat (3a841); 10 μg biotina; 1 mg acid folic (3a316); 0,28 mg vitamina B6; 0,27 mg vitamina B2; 0,18 mg vitamina B1; 0,11 μg vitamina B12.
Aromatizant: 5 mg aroma de vanilie. Oligoelemente si compusi de oligoelemente: 712 μg zinc (zinc chelatat cu aminoacizi).

Compozitie analitica: Proteina bruta: 44%; Uleiuri si grasimi brute: 6,5%; Fibre brute: 34%; Cenusa bruta: 4,5 %; Hidrati de carbon: 5,0%, Umiditate: 6,0%.

Valoare energetica:
100 g furnizeaza aproximativ 323 kcal (13,5 MJ/kg).
1 comprimat furnizeaza aproximativ 3 kcal (12 kJ).

COMPOZITIE PER COMPRIMAT

Colagen hidrolizat enzimatic    199 mg

Colagen hidolizat din peste      199 mg

Ulei de peste cu Omega 3           40 mg

Niacina                                       10 mg

Calciu D-pantotenat                     1 mg

Biotina                                       10 μg

Acid folic                                1,00 mg

Vitamina B6                            0,28 mg

Vitamina B2                            0,27 mg

Vitamina B1                            0,18 mg

Vitamina B12                          0,11 μg

Zinc                                          712 μg

Mod de administrare si dozaj:
Se administreaza ca atare cate 1 comprimat pentru fiecare 10 Kg greutate corporala.

Fiind un produs natural, se pot observa diferente de culoare si miros, fara ca acestea sa afecteze calitatea produsului.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare: cutie cu 60 de comprimate.

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro