Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

HEPATOSIL (100/10)*30 TABLETE

Cod: HEPA10

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI HEPATOSIL 100/10   Supliment nutritional pentru caini si pisici. HEPATOSIL 100/10 - se utilizeaza la pisici si caini cu greutatea de pana la 10 kg. - Ajuta in hep...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
HEPATOSIL 100/10

 

Supliment nutritional pentru caini si pisici.

HEPATOSIL 100/10 - se utilizeaza la pisici si caini cu greutatea de pana la 10 kg.

- Ajuta in hepatite cronice   

- Protector hepatic   

- Regenerator hepatic   

- Detoxifiant hepatic   

- Anti-hepatotoxic

- S-adenozil-metionina   

- Silibina (silimarina)   

- Vitamina E (Alfa-tocoferol)   

- Seleniu

Ficatul depoziteaza vitamine si secreta lichidul biliar, esential in digestia grasimilor. Detoxifiaza sangelui de elementele straine, toxine si elimina deseurile. Intervine in aproape toate procesele fiziologice.
 Datorita rezistentei sale ridicate si capacitatii de  depozitare, isi mentine functiile chiar daca este afectat. Afectiunile hepatice sunt asociate cu un dezechilibru in producerea si eliminarea radicalilor liberi, datorita deficientei sistemului de detoxifiere a ficatului.
Hepatosil este un supliment nutritional avand functia specifica de nutritie a celulelor hepatice in caz de insuficienta hepatica cronica la caine si pisica. Contine S-adenozil-metionina, un foarte potent hepatoprotector care ajuta in detoxifierea hepatica si Silibina, flavonolignanul cel mai activ al silimarinei, amestec de diversi flavonolignani care se gasesc in fructul de armurariu (Silybum marianum), care stimuleaza regenerarea hepatica. In plus, vitamina E impreuna cu seleniul, sunt antioxidanti naturali care imbunatatesc activitatea hepatica si combat leziunile acestuia.

Compozitie: S-adenozil-metionina, talc, copolimeri ai acidului metacrilic, amidon modificat, sare de magneziu a acizilor grasi, cristobalita, manitol, bicarbonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, glicol polietilenic.

Aditivi (per comprimat): vitamine, provitamine si substante definite chimic cu efect analog: 5 mg vitamina E (3a700); oligoelemente si compusi de oligoelemente: 6,25 mcg seleniu (selenit de sodiu)(E8); aromatizanti: 31 mg de concentrat de armurariu concentrat bogat in silimarina si silibina; colorant; 

Compozitie analitica:
Proteina bruta 11%; Uleiuri si grasimi brute 2%; Fibra  bruta 59%;
Cenusa bruta 5 %; Hidrati de carbon 26%, Sodiu 0,12%.

Valoare energetica:
100 g furnizeaza aproximativ 252 kcal (10 MJ/kg).
1 comprimat furnizeaza aproximativ 1,5 kcal (6 kJ).

Compozitie                      Per comprimat

S-adenozil-metionina             100 mg

Silibina                                    10 mg

Vitamina E                                5 mg

Seleniu                                  6,25 mcg

 

Mod de administrare si dozaj:
Pentru animale cu greutatea de pana la 5 kg: 1 comprimat pe zi.
Pentru animale cu greutatea cuprinsa intre 5 si 10 kg: 2 comprimate pe zi.

Comprimatele de Hepatosil sunt acoperite cu un film gastroprotector si se absorb mai bine pe stomacul gol. Comprimatele filmate nu trebuie zdrobite, dizolvate sau divizate inainte de administrarea lor. Se administreaza ca atare.

Animalele trebuie sa aiba in permanenta acces la apa proaspata.
In lipsa unor recomandari medicale, administrati timp de maxim 6 luni.

Fiind un produs natural se pot observa diferente de culoare si miros, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea produsului.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare:
Cutii cu 30 comprimate filmate.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro