Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

IVERGEN PREMIUM LA 50 ML

Cod: IVERG1

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI IVERGEN PREMIUM L.A. Declararea substantelor active si a altor ingredienti: 1 ml produs conține: Substanta activa: Ivermectină   10,0 mg/ml. Excipienti: ...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
IVERGEN PREMIUM L.A.

Declararea substantelor active si a altor ingredienti:

1 ml produs conține:

Substanta activa:
Ivermectină   10,0 mg/ml.

Excipienti:
Alcool benzilic 23,2 mg/ml.

Forma farmaceutică:
Soluţie injectabilă.

Indicații:
La bovine pentru tratamentul următoarelor parazitoze interne și externe produse de:

Nematode gastrointestinale: Ostertagia ostertagi (mature și larve), Haemonchus placei (mature și larve), Cooperia punctata (mature și larve), Oesophagostomum radiatum (mature și larve), Nematodirus helvetianus (mature), Strongyloides papillosus (mature), Bunostomum phlebotomum (mature și larve), Toxocara vitulorum (mature).

Nematode pulmonare: Dictyocaulus viviparus (mature și larve).

Paraziți externi: Dermatobia hominis (larve), Hypoderma bovis, Hypoderma lineatum (larve), Chrysomya bezziana (larve), Psoroptes communis, Sarcoptes scabiei, Linognathus vituli, Haematopinus eurysternus, Solenopotes capillatus, Boophylus microplus, Parafilaria bovicola, Thelazia spp. (mature).

La ovine pentru tratamentul următoarelor parazitoze interne și externe produse de:

Nematode gastrointestinale: Ostertagia circumcinta, O. trifurcata (mature și larve), Haemoncus contortus (mature și larve), Trichostrongylus axei (mature), Tr. colubriformis, Nematodirus spp., (larve), Cooperia curticei (mature și larve), Oesophagostomum spp. (mature), Trichuris ovis (mature), Chabertia spp. (mature).

Nematode pulmonare: Dictyocaulus filaria (mature), Protostrongylus rufescens (mature).

Paraziți externi: Oestrus ovis (toate stadiile larvare), Psoroptes communis var. ovis, Sarcoptes scabiei var. ovis.

La porcine pentru tratamentul următoarelor parazitoze interne și externe produse de:

Nematode gastrointestinale: Ascaris suum (mature și larve), Hyostrongylus rubidus (mature și larve), Oesophagostomum spp. (mature), Strongyloides ransomi (mature).

Nematode pulmonare: Metastrongylus spp. (mature).

Nematode renale: Stephanurus dentatus (mature și larve).

Paraziți externi: Haematopinus suis, Sarcoptes scabiei var suis.

Contraindicații:
Acest produs nu se administrează pe cale intramusculară sau intravenoasă. Nu se utilizează la animalele febrile sau convalescente/slăbite sau la bovinele și ovinele lactante.
Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Anumite specii de animale nu tolerează bine avermectinele și produsul nu trebuie administrat acestora (simptome de intoleranță severă și moartea poate apărea la câini, în special la Collie, Bobtail și alte rase similare sau câini metiși rezultați din încrucișarea acestora).

Reacţii adverse:
O reacție tranzitorie poate apărea la bovine după administrarea subcutanată. În cazuri rare, poate apărea o inflamație la locul injectării, care dispare fără tratament simptomatic.
În cazul porcinelor pot apărea cazuri rare de durere la locul injectării și inflamații.
Nu există reacții adverse cunoscute asociate cu vârsta, sexul sau stadiul gestației.
Letargia, anorexia sau alte simptome care sugerează o reacție adversă nu au fost observate în cazul tratamentului animalelor cu doza recomandată sau cu substanța activă.
Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Specii tinta:
Bovine, ovine, porcine.

Posologie pentru fiecare specie, cale de administrare si mod de administrare:

Numai pentru administrare subcutanată.

Bovine: 1 ml Ivergen Premium L.A. / 50 kg greutate corporală (200 µg ivermectină / kg greutate corporală). La animalele care cântăresc mai mult de 500 kg, doza trebuie administrată în două locuri. Un tratament este suficient, nu este necesară repetarea.
 

Ovine: 0,5 ml Ivergen Premium L.A. / 25 kg greutate corporală (200 µg ivermectină / kg greutate corporală).

Tratament pentru scabie ovină: Două doze administrate la distanță de șapte zile: 0,5 ml Ivergen Premium L.A. / 25 kg greutate corporală per doză.

Porcine: 1,5 ml Ivergen Premium L.A. / 50 kg greutate corporală (300 µg ivermectină / kg greutate corporală). Un tratament este suficient, nu este necesară repetarea. Nu injectați mai mult de 10 ml într-un singur loc de injectare. Pentru a asigura o dozare corecta, greutatea corporala trebuie determinata cat mai exact posibil pentru a evita subdozarea.

Recomandari pentru administrarea corecta:
Locul de administrare este pielea de deasupra coastelor, în partea inferioară a gâtului din spatele sau în fața scapulei. Când administrați produsul, ridicați pielea cu degetul, asigurându-vă că injecția este administrată între piele și mușchi.

Timp de așteptare:
Bovine: carne și organe: 49 zile.
Ovine: carne și organe: 35 zile.
Porcine: carne și organe: 21 zile.
Nu este autorizată utilizarea la bovine și ovine care produc lapte pentru consum uman.

Precautii speciale pentru depozitare:
A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 25°C.
A se feri de îngheț.
A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină și umiditate.
Perioada de valabilitate după prima deschidere a flaconului: 28 zile.
Nu utilizați după data de utilizare indicată pe ambalaj.

Forma de prezentare:
Flacon de 50 ml.

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro