Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

INSEKTUM PULBERE FLACON 150GR (12FL/BAX)

Cod: INSK

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI INSEKTUM PULBERE Insecticid profesional, impotriva insectelor taratoare, conditionat sub forma de pulbere de culoare alba, formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, ...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
INSEKTUM PULBERE

Insecticid profesional, impotriva insectelor taratoare, conditionat sub forma de pulbere de culoare alba, formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, de contact.
Conținutul în substanța activă:

Tetrametrin 2%.

Mod de utilizare:
Produsul se utilizeaza pentru combaterea insectelor taratoare (gandaci, furnici, plosnite, purici, etc.) prin prafuirea directa asupra cuiburilor din diferite locatii: cladiri, vehicule, adaposturi de animale, magazine comerciale, depozite de produse, etc.
În spaţiile cu grad de expunere umană ridicată, cum ar fi: camerele pentru bolnavi, grădiniţe, şcoli, camere de locuit, birouri, etc.,

Mod de actiune:
Insektum Pulbere este un produs insecticid cu actiune in 2 faze:
 - Iniţial  se  produce  o  activitate  excesivă  a celulelor  nervoase,  cauzând hiperexcitabilitatea insectei si convulsii.

- După această primă fază, urmează blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia şi treptat la moartea insectei.

Precauţii:
Substanţa nu se aplică pe suprafeţe întinse, ci tratamentul se execută atent, vizând prin prăfuire numai cuiburile de dăunători şi zonele din imediata apropiere a acestora.
Nu se aplică produsul pe suprafeţe umede.
Tratamentul se repetă după 1-2 săptămâni.
Toxic în caz de ingerare, se vor respecta normele de protecţie a muncii privind regimul de manipulare şi utilizare a pesticidelor.
Periculos pentru fauna acvatică.

Fraze de pericol:
H411 Toxic pentru mediul acvatic cu efect pe termen lung;

Fraze de precautie:
P102 Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta;

P103 Cititi eticheta inainte de utilizare;

P270 A nu se manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului;

P273 Evitati dispersia in mediu;

P391 Colectati scurgerile de produs;

P501 Aruncati continutul/recipientul la un centru autorizat pentru colectare deseuri, conform reglementarilor locale.

Metoda de ambalare:
PET tip solnita pentru pulverizare;
Gramaj: 150 / 450 grame.

 

 

 

 

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro