Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

DECOR ACVARIU "MOZA"ROCA CU MUSCHI 19X6X9 CM/410118

Cod: 410118

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI DECOR ACVARIU "MOZA" ROCA CU MUSCHI Este un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce. Acesta nu numai ca ofera un element cen...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
DECOR ACVARIU "MOZA" ROCA CU MUSCHI

Este un element de decor clasic, intalnit în peisajele din acvariile de apa dulce.
Acesta nu numai ca ofera un element central, care atrage privirile vizitatorilor asupra acvariului, dar si asigura vietuitoarelor acvatice un adapost sau un spatiu de refugiu pentru momentele stresante.

Caracteristici si beneficii:
Realizat din materiale si culori non-toxice, decorul nu modifica caracteristicile fizico-chimice ale apei;
Nu contine substante care ar putea afecta starea de sanatate a pestilor, plantelor sau a altor vietuitoare din mediul acvatic;
Atentia acordata detaliilor, asigura decorului un aspect natural deosebit;

 

Dimensiuni: 19x6x9 cm.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro