Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Black Winter

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ADAPATOARE PASARI NIVEL CONSTANT CU PIN/12000

Cod: G12000

Detalii produs


DENUMIRE PRODUS ADAPATOARE PASARI NIVEL CONSTANT CU PIN Adapatorul pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale, iar intreg procesul de hranire si adapare decurge mai...

Descriere

DENUMIRE PRODUS
ADAPATOARE PASARI NIVEL CONSTANT CU PIN

Adapatorul pentru pasari este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale, intreg procesul de hranire si adapare decurgand mai usor, mai rapid si mult mai igienic.
Costructia rotunjita va permite curatarea facila a acestuia. 
Adapatoarea trebuie alimentata de la o sursa de apa fara presiune, sursa care nu trebuie amplasata la mai mult de 40 cm inaltime fata de adapatoare.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0.01

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro