Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ADAPATOR ROZATOARE FG ATHENIA DIN STICLA L 770ML/210105

Cod: 210105

Detalii produs


DENUMIRE PRODUS ADAPATOR ROZATOARE FG ATHENIA DIN STICLA S 177ML Descriere Adapatorul cu sistem metalic cu bila în interior împiedică scurgerea.  Produsul este fabricat din stic...

Descriere

DENUMIRE PRODUS
ADAPATOR ROZATOARE FG ATHENIA DIN STICLA L 770ML

Descriere
Adapatorul cu sistem metalic cu bila în interior împiedică scurgerea. 
Produsul este fabricat din sticla reciclata si datorita acestui lucru, un indicator al nivelului apei, în formă de porumb, va permite sa observati cu usurinta de cate ori are nevoie de reumplere. 

Instructiuni de utilizare:
Fixați atașamentul prin intermediul arcului de tensionare și al suportului de cabluri.

Volum:  770 ML.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 1

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro