Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

AGITA 10WG X 100G

Cod: A10

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI AGITA Granule hidrosolubile. COMPOZITIE 1 kg contine 100 g thiamethoxam si 0.5 g tricosen. INDICATII Agita 10 WG nu se va folosi ca spray pentru spatii, ci se...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
AGITA 100 gr

Granule hidrosolubile.

COMPOZITIE
1 kg contine 100 g thiamethoxam si 0.5 g tricosen.

INDICATII
Agita 10 WG nu se va folosi ca spray pentru spatii, ci se va aplica direct pe locurile tinta prin pensulare sau spray-ere.
Aplicare prin pensulare: Se vor amesteca 400 g AGITA 10 WG in 320 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru o suprafata de 160 mp podea sau 320-480 mp perete/ tavan. Se vor aplica minim 30 “pete” de aproximativ 10x30 cm in locurile unde se aduna mustele: peretii insoriti, ramele ferestrelor, conductele instalatiei de mulgere, etc. Unde nu este suficienta suprafata sau nu se accepta o usoara decolorare, se vor pensula bucati de carton, de polietilena sau table usoare care se vor agata de tavan.
Aplicarea prin pulverizare pe locurile tinta: Se umple recipientul cu 3.2 litri de apa calda la care se adauga 400 g AGITA 10 WG. Aceasta cantitate este suficienta pentru 80 mp de podea sau 160-240 mp de perete/tavan. Se vor pulveriza doar 30% din aceste suprafete; aproximativ 60-90 mp. Se agita bine pentru a se obtine o suspensie buna. Se pulverizeaza pe suprafetele unde mustele obisnuiesc sa se adune, cum ar fi peretii calzi si insoriti, geamurile, etc. Daca s-a intrerupt folosirea suspensiei mai mult de 30 minute, aceasta se va agita bine inainte de pulverizare.

RECOMANDARI
Este recomandat sa se foloseasca suspensia in ziua prepararii ei, preferabil imediat dupa preparare. Nu se vor trata suprafete murdare sau pereti proaspat varuiti. A nu se lasa la indemana copiilor. Thiamethoxam-ul este un insecticid din grupa neonicotinoidelor, care actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor.
Grad de toxicitate: III

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro