Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ASCOMICIN 40 GR

Cod: ASCO40

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI ASCOMICIN COMPOZITIE 100 g unguent  contine : Benzilpenicilina (sub forma de sare de potasiu)……  2.000.000 U.I. Streptomicina (sub forma de sulf...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
ASCOMICIN 40 GR

COMPOZIŢIE

100 g unguent  conţine :

Substante active:

Benzilpenicilina (sub formă de sare de ......  2.000.000 U.I.

Streptomicina (sub formă de sulfat)............. 1.440.000 U.I.

Excipienţi: Dioxid de siliciu coloidal, parafină solidă, parafină lichidă.

INDICAŢII
Tratamentul plăgilor cutanate şi afecţiunilor oculare (conjunctivite) la bovine, ovine, suine, câini şi pisici.

CONTRAINDICATII
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la excipientii produsului.

REACTII ADVERSE
Pot apare reacţii alergice, locale sau sistemice. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam sa informati medicul veterinar.

SPECII ŢINTĂ
Bovine, ovine, suine, câini şi pisici.

POSOLOGIE, CALE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
- În tratamentul plăgilor cutanate: se aplica unguentul pe toată suprafaţa plăgilor, o dată sau de mai multe ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, cantitatea de unguent folosită fiind în funcţie de întinderea plagilor.

- În tratamentul afecţiunilor oculare (conjunctivite): se aplică unguentul în sacul conjunctival, o data sau de doua ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, dupa recomandarea medicului veterinar.

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA
Pentrun eficientizarea tratamentului se impun urmatoarele:

-Izolarea animalelor bolnave;
-Produsul se va aduce la temperatura camerei inainte de administrare.

TIMP DE AŞTEPTARE
Carne şi organe
:
Bovine, ovine, suine – 0 zile.

Lapte:
Bovine, ovine – 0 zile.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE
A se păstra la temperatura mai mică de 25°C.
A se proteja de lumină directă.
A se feri de îngheţ.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU UTILIZARE
Precautii speciale pentru utilizare la animale: Utilizarea produsului trebuie sa se bazeze pe testarea sensibilitatii bacteriilor izolate de la animale.Daca acest lucru nu este posibil terapia ar trebui sa aiba la baza informatiile epidemiologice locale despre sensibilitatea bacteriilor tinta. La utilizarea produsului trebuie respectate politicile antimicrobiene oficiale, nationale si regionale. Utilizarea produsului in afara instructiunilor din RCP poate duce la cresterea prevalentei bacteriilor rezistente la substantele active si la scaderea eficientei tratamentului din cauza posibilitatii de aparitie a rezistentei incrucisate.

PRECAUTII SPECIALE CARE TREBUIE LUATE DE PERSOANA CARE ADMINISTREAZA PRODUSUL
Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la substanele active trebuie sa evite contactul cu produsul. A se spala mainile dupa maniplarea produsului. In caz de ingerare accidentala  a produsului sau alergii provocate de contactul acestuia cu pielea, soliciati imediat sfatul medicului si prezentati prospectul produsului si eticheta.

UTILIZAREA IN PERIOADA DE GESTATIE SI LACTATIE
Nu se utilizeaza in prima luna de gestatie.

INTERACTIUNI CU ALTE PRODUSE MEDICINALE SAU ALTE FORME DE INTERACTIUNE
Penicilina este incompatibilă cu: amicacina sulfat, aminofilina, cefalotin de sodiu, clor promazina HCl, dopamine HCl, heparina sodică, hidroxizin HCl, lincomicin HCl, metoclopramid HCl, oxitetraciclina HCl, promazina HCl, prometazina HCl, bicarbonatul de sodiu, tetraciclina HCl, complex de vitamina B cu C.
Anestezicele generale de tipul d-tubocurarinei pot creşte efectul de blocant neuromuscular al streptomicinei.

SUPRADOZARE(SIMPTOME, PROCEDURI DE URGENTA, ANTIDOTURI, DUPA CAZ
La supradozare pot apare reacţii adverse, respectiv reacţii alergice.

INCOMPATIBILITATI
In lipsa studiilor de compatibilitate, acest produs medicinal veterinar nu trebuie amestecat cu alte produse medicinale veterinare.

PRECAUTII PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DESEURILOR, DUPA CAZ
Medicamentele nu trebuie aruncate in ape reziduale sau impreuna cu resturi menajere. Solicitati medicului veterinar informatii referitoare la modalitatea de eliminare a medicamentelor care nu mai sunt necesare. Aceste masuri contribuie la protectia mediului.

 

MOD DE PREZENTARE
Tuburi cu 40 g unguent.

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro