Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CAPCANA GEOTRAP MINI - GEL

Cod: P-04094

Detalii produs


DENUMIRE PRODUS CAPCANA GEOTRAP MINI – GEL Descriere: Tableta pentru gandaci este un produs utilizat pentru monitorizarea si capturarea gandacilor. Este indicat pentru capturarea urmatoare...

Descriere

DENUMIRE PRODUS
CAPCANA GEOTRAP MINI – GEL

Descriere:
Tableta pentru gandaci este un produs utilizat pentru monitorizarea si capturarea gandacilor.
Este indicat pentru capturarea urmatoarelor specii de gandaci: Blattella germanica , Blatta orientalis, Periplaneta Americana si Supella longipalpa. 

Mod de utilizare:
1.    Deschideti capcana si dezlipiti hartia care protejeaza lipiciul si gelul specific pentru gandaci.
2.    Pentru a intari eficacitatea capcanei, asezati comprimatele  pe baza de alimente in mijlocul suprafetei cu adeziv.
3.    Inchideti capcana, conform indicatiilor de pe ambalaj.
4.    Asezati capcana pe podea in pozitie verticala sau orizontala, langa motoare, tablouri electrice, cuptoare, mașini de spalat vase, chiuvete,  canale de scurgere, zone calde si umede.
5.    Daca gradul de infestare este mare, plasati mai multe capcane in aceeasi zona.
6.    Dupa utilizare, eliminati capcana igienic.

Aria de acoperire: la o distanta de 5 metri una de cealalta, in functie de gradul de infestare.

Perioada de monitorizare recomandata: tot timpul anului, in special in perioada cuprinsa intre luna octombrie si aprilie, desi insectele sunt dinamice intr-o camera cu aer conditionat, in ciuda faptului ca au fost supuse anotimpurilor.

Frecventa de control recomandata: saptamanal. Inlocuiti capcana dupa maxim 2 luni sau chiar inainte, in functie de gradul de infestare, de umiditatea si praful din incapere.

Conditii de depozitare: A se depozita intr-o incapere rece si cu umiditate scazuta, cu temperatura sub 25˚ C si R.H sub 55 %.

Dimensiuni capcana deschisa:        194 X 135 mm.
Dimensiuni capcana asamblata:     135 x 80 x 18 mm.
Suprafata adeziv:                              70 x 115 mm

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro