Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

BLACK FRIDAY

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

Despre noi

ISTORICUL COMPANIEI BIOTUR

Compania Biotur si-a inceput activitatea in anul 1996 ca Farmacie Veterinara in orasul Turnu Magurele.
Dupa 2 ani de activitate, prin stabilirea unor relatii de colaborare si incredere cu principalii producatori nationali si importatori de produse medicinale, s-a luat decizia infiintarii unui depozit regional in Alexandria, cu scopul de a deservi judetele invecinate.

Prin perseverenta si seriozitate, activitatea companiei a crescut an de an, iar in prezent avem un statut de distribuitor regional fiind prezenti in 18 judete: Teleorman, Giurgiu, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Arges, Dambovita, Prahova, Brasov, Calarasi, Buzau, Braila, Galati, Bacau, Ialomita, Vrancea si Bucuresti.
Produsele importate sunt disponibile pe tot teritoriul Romaniei  prin curierat rapid.

Compania Biotur are in prezent legaturi economice cu peste 80 de furnizori, din care 28 externi.
Portofoliul actual de produse numara aproximativ 5000 de articole reprezentate de medicamente de uz veterinar, parafarmaceutice, instrumentar medical, produse pentru igiena publica, hrana si accesorii pentru animale de companie, inlocuitori de lapte, premixuri si aditivi furajeri, etc.

PARTENERII COMPANIEI BIOTUR

Nu intamplator am fost selectionati sa reprezentam in Romania producatori externi importanti din: Italia, Germania, Olanda, Franta, Cehia, Spania, Ungaria, Bulgaria, Belgia, Polonia, China si Pakistan.

Producatorii nationali pe care ii reprezentam sunt: Romvac, Crida Pharm, Vanelli, Premivet, Delos,  Meduman.

Companiile farmaceutice externe pe care le reprezentam ca si distribuitori sunt: MSD-Intervet, Ceva Sante, Richter Pharma , Merial, iar in calitate de subdistribuitori asiguram produse de la KRKA, BOEHRINGER, NOVARTIS, SOGEVAL, VIRBAC, KELA, PROVET, INTERCHEMIE, VETOQUINOL, ORION, ZOETIS, BAYER , etc...

Avand in vedere cerintele de produse din Romania si evolutia pietei medicamentelor , ca strategie de viitor suntem in cautare de noi parteneri.

ECHIPA BIOTUR

Suntem o echipa tanara, cu experienta in domeniu, formata din 68 de membri organizati pe departamente:

  • Administrativ - financiar - contabil (7 angajati);
  • Vanzari (10 angajati);
  • Marketing (3 angajati);
  • Achizitii (3 angajati);
  • Logistica (14 angajati);
  • Inregistrari (2 angajati);
  • Resurse umane (2 angajati);
  • Gestiune (16 angajati);
  • Productie (7 angajati);
  • Paza (4 angajati);

Ca prioritate avem perfectionarea continua prin training-uri de specialitate si responsabilizarea personalului, pe fiecare departament in parte.
Avand in vedere evolutia din ultimii ani si planurile de perspectiva ale companiei dorim consolidarea si marirea echipei pe viitor!

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro