Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

BLACK FRIDAY

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CORSAR SPRAY *200 ML

Cod: CORS200

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI CORSAR SPRAY   Insecticid spray gata de utilizare indicat pentru combaterea insectelor zburătoare şi tȃrȃtoare. COMPOZIŢIE: 100 g produs conţin: Cipermetrina ...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
CORSAR SPRAY

 

Insecticid spray gata de utilizare indicat pentru combaterea insectelor zburătoare şi tȃrȃtoare.

COMPOZIŢIE:

100 g produs conţin:

Cipermetrina ………………….5 g

Tetrametrina ……………….1,6 g

Piperonil butoxid…………… 5 g

Polysorbat 80 ………………….2g

Alcool izopropilic ………..ad 100g

 

SPECTRU DE ACŢIUNE
Produsul are un spectru larg de activitate fiind   eficient asupra insectelor zburatoare şi tȃrătoare, cum ar fi: gȃndaci de bucătărie, muşte, ţȃnţari, viespi, căpuşe, ploşniţe, păduchi, purici, molii, paianjeni, scorpioni.

 

INDICAŢII DE UTILIZARE:
Insecticid utilizat pentru controlul insectelor ȋn interiorul şi exteriorul clădirilor.
Se utilizează ȋn spații de producție și depozitare din industria alimentară , spații de locuit , instituții de învătământ , sănătate și ocrotirea copilului, spații industriale , birouri , ferme zootehnice, dezinsecția cazarmamentului, etc. (se recomandă  ca aplicarea să se realizeze ȋn lipsa persoanelor din ȋncăperi şi cu ferestrele ȋnchise, pentru a se produce o eliminare rapidă a insectelor, urmată de o aerisire foarte bună a ȋncăperii),  domeniul public.

INDICAŢII DE FOLOSIRE ŞI DOZARE:
Produsul se foloseşte ca atare avand o concentratie a solutiei de lucru de 3%.
Un litru de soluţie astfel obţinut este suficient pentru tratarea unei suprafeţe de circa 10 mp; soluţia se pulverizează cu ajutorul unei pompe cu presiune obişnuită. Acţiunea insecticidă a produsului este de 100% după un timp de contact de 15 minute pentru insectele zburătoare şi de 180 minute pentru insectele tȃrȃtoare. Eficacitatea produsului este de cel puţin 7 – 14 zile. Pentru păstrarea ȋn timp a activităţii insecticide este recomandabil să se evite spălarea zonelor tratate.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro