Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

Creaza cont

Website-ul nostru de vanzari se adreseaza numai persoanelor juridice care au in domeniul de activitate: pet shop, farmacie veterinara, cabinet veterinar, activitati DDD, ferma, canisa.

Pentru a primi confirmarea inregistrarii si datele de acces pe website-ul nostru, trebuie sa aveti un contract de colaborare semnat cu compania noastra.

Dupa ce completati formularul de mai jos veti fi contactat de un reprezentant BIOTUR pentru a primi user si parola.

Website-ul nostru comercializeaza si medicamente de uz veterinar iar preturile acestora pot fi expuse conform legislatiei in vigoare.

Dupa ce primiti user-ul si parola, dupa autentificare, aveti acces la lista integrala a produselor noastre cu facilitati si preturi de distribuitor.

 

Nume si prenume
Date companie (nume, adresa, CUI, REG.)
 
 
 
Judet, cod postal
Telefon
Ora si metoda preferata de contact
Email
Mesajul Dvs.


BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro