Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ALFA MUSTOX 150 GR

Cod: AFM 24%

Detalii produs


ALFA-MUSTOX Antimuscid de liberă distribuție. COMPOZITIE: Alfacron 6%, care conține 3 gr. azametifosz 50%. Vehicul până  la 94%. INDICATII: Îm...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
ALFA-MUSTOX

Antimuscid de liberă distribuție.
COMPOZITIE:
Alfacron 6%, care conține 3 gr. azametifosz 50%. Vehicul până  la 94%.
INDICATII:
Împotriva mai multor familii de muște multirezistente inclusiv cele ce au dezvoltat rezistența la alte produse pe bază de organofosforice piretroide sau methomyl. Produsul este constituit dintr-o otravă puternică cu acțiune rapidă și un feromon atractant care atrage muștele. Muștele adulte ce ingeră alfacron sunt ucise în câteva minute. Alfa-mustox poate fi folosit în situații ce includ: fermele avicole, fermele de porci, de vaci de lapte, saivanele de oi, grajdurile pentru cai, fermele de iepuri și animale de blană, grădinile zoologice, gropi și containere de gunoi.
MOD DE ADMINISTRARE:
Se utilizează pentru spații închise (grajduri, depozite, etc.) și deschise.
1 kg ALFA-MUSTOX este suficient pentru a dezinsecta 500 m2. Tratamentul este eficace 6-8 săptămâni  1 kg de produs se diluează în 360 ml de арă călduță sau 18 ml арă la 50 gr ALFA-MUSTOX. Produsul astfel obținut se lasă 5-10 minute pentru о diluție bună. Сu о pensulă substanța se aplică în zonele preferate de muște (ferestre, uși, grinzi, lămpi etc.) formând spoturi cu dimensiuni de 5-6 cm pe о lungime de 40-50 cm. Pentru tratamentul a 100m2 este suficient dacă se crează spoturi care însumate sa reprezinte aprox. 1m2. Preparatul dizolvat trebuie utilizat integral într-o singură zi. Perioada de acțiune 6-8 săptămâni.
ATENȚIE:
În cazul când cu preparatul se lucrează mai mult de 4 ore se va folosi echipament de protecție. Flacoanele goale se distrug.
A nu se lasa la îndemâna copiilor!
Antidot:
 Atropină.
PREZENTARE:
Cutie de plastic de 150 grame, plicuri de 150 grame si cutie plastic de 1 kilogram.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro