Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

BLACK FRIDAY

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

PERMEFUM 14-P 60GR

Cod: 10426

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI PERMEFUM P 14 – P 60 grame. Este formulat pentru a produce un fum dens alb format din particule minuscule care transporta insecticidul activ. Fuma...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
PERMEFUM P 14 – P 60 grame.

Este formulat pentru a produce un fum dens alb format din particule minuscule care transporta insecticidul activ. Fumatul este cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a controla dăunătorii in locuri incomode: de fapt, se raspandeste in crapaturi, greu  de ajuns cu alte metode;
Particulele acționează rapid asupra insectelor în zbor în zona respectivă. Ingredientul activ acționează în principal pentru contact, insectele or sa se odihnească pe suprafete unde sunt depozitate particulele, muste, tantari, viespi, gandaci, capuse, purici.

PERMEFUM 14-P este potrivit pentru dezinfectarea  spatiilor din muzee, biblioteci, depozite, mansarde, podele.

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro