Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

RUBIS PASTA 100GR

Cod: RUBI00

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI RUBIS PASTA Raticid pe baza de difenacoum. INDICATII Eficient in combaterea speciilor de rozatoare: soarece de casa, sobolanul brun, sobolanul negru din gospod...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
RUBIS PASTA 

Subsţanta activa: Difenacoum 0.005% - CAS 56073-07-5; CE 259-978-4
Categoria de utilizatori: Non-profesionali (populatie).
Tip de formulare: momeala sub forma de pasta, gata de utilizare.
Utilizare pentru controlul rozatoarelor (soareci si sobolani). Produsul se utilizeaza in interiorul si in jurul cladirilor  pentru protectia sanatatii publice, a materialelor si produselor depozitate.
Măsuri de precautie în perioada depozitării, utilizării:
Momeala se plaseaza în containere de otravă rezistente la forţare  pentru a minimiza riscul de consum şi otrăvire  al animalelor de companie  şi a altor animale care nu sunt specii ţinta. Ambalajele  cu otravă  trebuie asigurate şi amplasate în zone inaccesibile, animalelor de companie şi animalelor care nu sunt specii tinta. Depozitaţi într-un  loc răcoros, uscat, bine aerisit. Depozitaţi produsul biocid  încuiat  în ambalajul original, închis bine si ferit de animalele de companie. Nu este clasificat ca fiind  periculos pentru transport. Nu  aplicati  în   zone în  care alimentele/hrana, instrumentele alimentare sau suprafeţele de prelucrare a alimentelor pot intra în contact sau pot fi contaminate de către  produsul biocid.  Acces controlat  pentru animalele  domestice  si  animalele  de companie (in special cainii si pisicile).
Doza de aplicare exprimată în unităţi metrice: Sobolani (adulti si tineri): se plaseaza 90 - 100g
(9-10 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 10m (5m in zone cu infestare puternica) in zonele in care sobolanii sunt activi. Soareci de casa (adulti si tineri): se plaseaza 20 - 30g (2-3 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 5m (3m in zone cu infestare puternica) in zonele in care soarecii sunt activi.
Mortalitatea rozatoarelor: 4-5 zile de la ingestie.
Fraze de siguranta:
P I02 - A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P I03- Citiţi eticheta  înainte de utilizare.
P220-  A se păstra/depozita departe de alimente, bauturi si hrana animalelor.
P270-  A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului.
P273 - Evitaţi dispersarea în mediu.
P30 1 +3 1 0 - ÎN CAZ DE ÎNGHITIRE: sunaţi imediat Ia un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.
P404+405 - A se depozita într-un recipient închis. A se depozita sub cheie.
P50 I- Eliminaţi conţinutul/recipientul prin incinerare.
In timpul tuturor operatiilor de control, a se colecta corpurile  sobolanilor morti, resturile de otrava nefolosite sau orice fragmente de otrava gasite la distanta de amplasamentul de aplicare  in vederea minimizarii riscurilor de consum si otravire a copiilor, animalelor de companie/domestice si altor animale netinta. A se depozita intr-un loc racoros, uscat, bine aerisit. A se depozita incuiat, in containerul original, inchis bine.
Controlul expunerii umane: A se purta manusi adecvate. A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii. A se  spala mainile si fata dupa aplicarea si folosirea produsului.
Instrucţiuni de prim-ajutor şi sfaturi medicale: General : in caz de accident, suspiciune de expunere sau inrautatirea starii generale, se solicita consult medical (aratand eticheta, daca este posibil).
Ingestie : a se solicita consult medical de urgenta. Contact cu pielea : a se spala cu apa si sapun. A se inlatura si spala imbracamintea contaminata. Contact cu ochii: a se indeparta lentilele de contact, dupa caz si a se clati ochii lent cu apa timp de 5-20 minute. A se solicita consult medical de urgenta.
Nota pentru medic: antidot- Vitamina K I - sub supraveghere medicala.
Măsuri de  precauţie în perioada  utilizării: A se evita orice expunere inutila, in special a se evita ingerarea. A nu se aplica in zonele in care alimentele / hrana, ustensilele alimentare sau suprafetele de prelucrare a alimentelor pot intra in contact cu / sau pot fi contaminate de catre produs.
Cutiile  cu otrava trebuie asigurate si amplasate in zone inaccesibile copiilor si animalelor de companie . 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro