Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

DEO-VET 1000 ML

Cod: DEO1000

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI DEO-VET 1 L COMPOZIŢIE ÎN SUBSTANŢE ACTIVE Clorură de alchil dimetilbenzilamoniu C12 – C18...... 5%; Clorură de didecildimetilamoniu............................

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
DEO-VET 1 L

COMPOZIŢIE ÎN SUBSTANŢE ACTIVE

Clorură de alchil dimetilbenzilamoniu C12 – C18...... 5%;

Clorură de didecildimetilamoniu................................. 5%.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Categorii de utilizatori: profesional, industrial.
Decontaminarea şi dezinfectarea suprafeţelor, echipamentelor, utilajelor şi mobilierului din spaţii publice, unităţi medicale, laboratoare, mijloace de transport public (TP2).
Decontaminarea şi dezinfectarea suprafeţelor, echipamentelor, utilajelor, recipientelor şi conductelor aferente producţiei, transportului şi depozitării produselor alimentare, furajelor sau băuturilor (TP4).

AVANTAJE
Detergent dezinfectant lichid concentrat cu proprietăţi bactericide, fungicide şi virucide.

MOD DE UTILIZARE
Produsul se utilizează diluat în apă potabilă, la temperatura camerei, prin pulverizare pe suprafeţe sau prin imersarea obiectelor în soluţia dezinfectantă respectând concentraţiile şi timpii de contact specificaţi, în funcţie de natura contaminantului şi gradul de contaminare.

Dezinfecţie suprafeţe:
Dezinfecţie virulicidă de necesitate (TP2, TP4):

Nu s-a testat activitatea virulicidă faţă de bacteriofagul Lactococcus lactis.
- Dezinfecţie în cazul prezenţei virușilor cu pericapsidă: Bovine Viral Diarrhea Virus (BVDV) (surogatul virusului HCV ): 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.
- Dezinfecţie în cazul prezenţei viruşilor cu transmitere sangvină (Vaccinia virus Elstree, HBV, HCV, HIV, viruşi din familia Orthomyxoviridae (viruşi de tipul Influenza: H5N1 şi H1N1): 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.

Dezinfecţie antibacteriană (TP4):
- Profilactică: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 10 minute, sau 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.
- De necesitate: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 15 minute, sau 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.

Dezinfecţie antifungică (TP4):
- Profilactică: 1% (1:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 30 minute, sau 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 15 minute.
- De necesitate: 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 15 minute.

Îndepărtarea mucegaiurilor: se prepară soluţii proaspete cu concentraţia de 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă. Soluţia se aplică astfel încât să se acopere integral suprafaţa atinsă de mucegai. Se lasă să se usuce şi se repetă tratamentul  la interval de 7 zile dacă se constată reapariţia mucegaiului. Nu este necesară clătirea.

Dezinfectarea suprafeţelor:
Cantitatea de soluţie dezinfectantă aplicată în funcţie de natura suprafeţelor:
- 100 ml soluţie DEO-SEPT /m2 pentru suprafeţe netede;
- 300 ml soluţie DEO-SEPT /m2 pentru suprafeţe poroase.

Dezinfecţie suprafeţe şi instrumentar (TP2):
Dezinfecţie antibacteriană (TP2):
- Profilactică: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 10 minute sau 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.
- De necesitate: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 15 minute, sau 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 5 minute.

Dezinfecţie antifungică (TP2):
- Profilactică: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 15 minute.
- De necesitate: 2% (2:100) DEO-SEPT în apă, timp de contact 60 minute, sau 2,5% (5:200) DEO-SEPT în apă, timp de contact 30  minute.
Recomandare: înainte de utilizarea dezinfectantului trebuie realizată o curăţare corespunzătoare a suprafeţelor.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU UTILIZARE
Nu se va folosi în combinaţie cu substanţe tensioactive anionice (detergenţi uzuali, săpun) şi cu alţi dezinfectanţi de tip: apă oxigenată, hipoclorit de sodiu sau substanţe puternic alcaline.

R41 – Risc de leziuni oculare grave.

R43 – Poate provoca sensibilizare în contact cu pielea.

R50 – Foarte toxic pentru organismele acvatice.

S2 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

S26 – La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă şi se consultă medicul.

S37 – A se purta mănuşi corespunzătoare.

S61 – A se evita aruncarea în mediu. A se consulta instrucţiunile speciale / fişa de securitate.

 

CONDIŢII DE PĂSTRARE
Depozitaţi la temperaturi cuprinse între 10 – 30°C, în ambalajul original, protejat de radiaţia solară sau surse de căldură, în zone uscate şi bine ventilate. Depozitaţi departe de materiale imcompatibile, hrană şi băuturi. Păstraţi containerele închise etanş şi sigilate pănâ la utilizare. Containerele care au fost deschise se închid şi se păstrează în poziţie verticală pentru a preveni scurgerile. Nu depozitaţi în containere neetichetate. Utilizaţi containere adecvate pentru prevenirea contaminării mediului.

MOD DE PREZENTARE
Flacoane de 1 L.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro