Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

AGROBAK REGULATOR DIGESTIV VITEI 1KG

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Cod: K15751

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI AGROBAK PULBERE, REGULATOR DIGESTIV PENTRU VITEI 1KG • reechilibreaza digestia în caz de diaree la viței fara sa fie nevoie să-și întrerupă aliment...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
AGROBAK REGULATOR DIGESTIV

Pulbere regulator digestiv pentru vitei.

• reechilibreaza digestia în caz de diaree la viței fara sa fie nevoie să-și întrerupă alimentatia cu lapte
• caolin lut oprește pierderea de lichid în timpul critic cu diaree apoasă
• glucoza dă energie ușor de digerat - electroliți cresc asimilarea de ioni
• ajuta  la digestia laptelui solid
• pentru tratamentul diareei: 25 g (1 punguta) la o masă - prevenirea diaree: se amestecă laptele cu 12,5 g (o jumătate de punguta) la o masă

Regulator diaree bogat in electroliti pentru viței.
Marca de calitate pentru furaje de Asociația agricultorilor bavarezi.
Fermele care iau parte la programul "Offene Stalltür" ("Open Door Barn"), se angajează sa utilizeze doar furajele ce poartă această marcă. Acest lucru este pentru a garanta siguranța generală acestor ferme în ceea ce privește hrana pentru animale. Produsele Agrochemica au de asemenea certificatele de calitate GMP + și QS.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 1
Producator ALBERT KERBL
Specie multispecie
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro