Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

AGROLYT SUPLIMENT CU ELECTROLITI PT VITEI SI PURCEI 1KG

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Cod: K1575

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI AgroLyt® Pulbere Pulbere electrolit pentru viței și purcei Supliment pentru viței și purcei de stabilizare a managementului apei și electroliților în proble...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
AGROLYT SUPLIMENT CU ELECTROLITI PENTRU VITEI

Pulbere electrolit pentru viței și purcei.

Supliment pentru viței și purcei de stabilizare a managementului apei și electroliților în probleme de digestie legate de furaje (diaree).
Electroliți conținuti sprijina canalizarea apei suplimentare prin peretele intestinului. Organismul este umplut cu apă, țesutul dezvolta tonusul optim și vitalitatea crește.
• pentru a proteja de efectele de deshidratare de diaree, de transport de stres și căldură
• pentru lipsa poftei de mâncare și refuzul de a bea
• pentru reglarea valorii pH-ului sanguin și capacitatea de tamponare
• 2x de zi cu zi, se dizolvă 50 g de AgroLyt în 2 litri de apă caldă

Marca de calitate pentru furaje de Asociația agricultorilor bavarezi.
Fermele care iau parte la programul "Offene Stalltür" ("Open Door Barn"), se angajează sa utilizeze doar furajele ce poartă această marcă. Acest lucru este pentru a garanta siguranța generală acestor ferme în ceea ce privește hrana pentru animale. Produsele Agrochemica au de asemenea certificatele de calitate GMP + și QS.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 1
Producator ALBERT KERBL
Specie multispecie
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro