Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

PERFUZOR CU AC DE PLASTIC

Cod: PF PL

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI PERFUZOR  CU AC DE PLASTIC Perfuzor/Trusa de perfuzie sterila cu ac plastic. Acul de plastic este prevazut cu filtru special antibacterian care...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
PERFUZOR  CU AC DE PLASTIC

Perfuzor/Trusa de perfuzie sterila cu ac plastic.
Acul de plastic este prevazut cu filtru special antibacterian care permite intrarea aerului, dar nu permite contaminarea lichidelor.
Camera de aer cu picurator si filtru, care nu permite trecearea impuritatilor. Dispozitiv de reglare a debitului solutiei perfuzabile.
Material: PVC pentru uz medical de inalta calitate.
Ambalare primara perfect transparenta si cu rezistenta crescuta.
1ml = 20 picaturi (1 picatura = 0,05ml).
Non - toxic;
Non - pirogenic;
De unica folosinta.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro