Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

NESTOR SNACK MORCOVI 40G ROZATOARE/OSMA

Cod: OSMA

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI NESTOR SNACK MORCOVI ROZATOARE 40 G O gustare care oferă organismului animalului multe substanțe nutritive, este o completare perfectă la nutriția de bază a rozătoar...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
NESTOR SNACK MORCOVI ROZATOARE 40 G

O gustare care oferă organismului animalului multe substanțe nutritive, este o completare perfectă la nutriția de bază a rozătoarelor și iepurilor. 

Morcovul protejează sistemul imunitar, are un efect antibacterian și susține activitatea tractului digestiv. Este o sursă bogată de caroten - provitamină pentru vitamina A.
Datorită conținutului de vitamine, proteine, calciu, nutrienți, pectine, reglează procesele importante ale vieții. 

Compoziție:morcov.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro