Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FILTRU REZERVA BIO-SPONGE PF-283

Cod: SP-83

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI REZERVA FILTRU BIO-SPONGE Acest burete se foloseste in principal pentru filtrarea biologica a acvariului, fiind o componenta esentiala a sistemului de filtrare. Structura...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
REZERVA FILTRU BIO-SPONGE

Acest burete se foloseste in principal pentru filtrarea biologica a acvariului, fiind o componenta esentiala a sistemului de filtrare. Structura fina a porilor ofera o foarte mare suprafata filtranta, garantand un flux de apa lin si constant, o caracteristica principala a filtrarii anaerobe. Porii deschisi ai acestui burete sunt realizati fara folosirea chimicalelor, fiind astfel fara reziduri.

Caracteristici:
-Optim pentru filtrarea biologica;
-Structura omogena, garantand curgerea fara restrictii a apei;
-Fara reziduri chimice;
-Potrivit pentru folosirea in acvarii de apa dulce sau sarata.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro