Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TROPICAL DUOPACK SUPERVIT12GR+ESKLARIN 10ML

Cod: T70011

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI TROPICAL DUOPACK SUPERVIT + ESKLARIN

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
TROPICAL DUOPACK SUPERVIT + ESKLARIN

- SUPERVIT este un produs cu cele mai multe ingrediente sub formă de fulgi de beta-glucan.

- Este un aliment universal pentru hrana de zi cu zi a celor mai multe specii de pești omnivori.

- Necesitățile nutriționale protejează reteta foarte bogata, care este formata din zeci de ingrediente atent selecționate de cea mai înaltă calitate.

- Opt tipuri diferite de fulgi, care fac parte din produsul alimentar conțin componente naturale, stimulator imunitar-beta-glucan, spirulina, calmari și crustacee, inclusiv krill gustoase.

- Ingredientele alimentare si carotenoidele naturale, sporesc colorația și ajuta la funcționarea întregului organism.

- Așa că formula bogata, face ca acestea să aibă aplicabilitate în special in cele mai populare rezervoare de mai multe specii, care stau la baza dietei completate în funcție de nevoile de alimente vegetale și proteine de înaltă calitate.

- Beta-Glucanul si Vitamina C ajuta la cresterea imunitatii si a capacitatii de a lupta impotriva agentilor patogeni.

Prezentare:
- 1 Plic Supervit de 12 gr;
- 1 Plic Esklarin de 10 ml.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro