Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TROPICAL BIO-VIT PLIC 12GR

Cod: T74411

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI TROPICAL BIO-VIT PLIC

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
TROPICAL BIO-VIT PLIC

Produse alimentare vegetale sub forma de fulgi pentru hrana de zi cu zi a pestilor ierbivori si hrana suplimentara pentru pestii omnivori.

Perfect pentru tancuri comune cu mai multe specii.

Ponderea mare a materialului vegetal regleaza digestia.

Imunitatea este sporita de vitamina C stabilizata si adaugarea de germeni de grau.

Oligoelementele asigura pestilor o excelenta stare de sanatate.

Daca este folosit in mod regulat, scade riscul de tulburari de constipatie si inflamari ale tractului digestiv (foarte frecvente la pestii ierbivori, cu un tract digestiv lung).

Continutul ridicat de fibre, stimuleaza peristaltismul.

Prezentare: Plic de 12 gr.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro