Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TRIPAFLAVIN 30 ML

Cod: TRP

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR TRIPAFLAVINA 30ML ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ: Tripaflavina este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic,...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
TRIPAFLAVINA 30ML

ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ:
Tripaflavina este un dezinfectant des utilizat în acvaristică, având efect bacteriostatic, antimicotic şi antiprotozoar.

INDICAŢII:
În acvaristică: - pentru dezinfectarea acvariilor.
În ectoprotozooze ca: Costiaza, Chilodoniaza, Dactylogiraza, Cyclochetoza, Ihtioftiriaza sau grisul (boala punctelor albe) a peştilor exotici.
În endoprotozooze ca ichtiophonoză.
În micoze: Saprolegniaza (mucegaiul peştilor).
În unele boli bacteriene.

MOD DE ADMINISTRARE:
Băi de lungă durată: - 3-4 zile.
Se administrează în apa din acvariu.
Se adaugă 30 - 40 picături (1 ml) soluţie la 5 litri de apă (1 flacon la 150 litri apă), urmat de împrospătarea parţială a apei la sfârşitul tratamentului (după 3-4 zile).
Băi de scurtă durată: - 20-30 minute.
Se adaugă 2 ml soluţie la 1 litru de apă (1 flacon la 15 litri apă), într-un vas separat.

MĂSURI DE PRECAUŢIE:
Este toxic pentru melci şi unele specii de plante de acvariu. Produsul poate păta mâinile sau hainele utilizatorului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

PĂSTRARE:
La temperatura camerei (15 - 25 C˚). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Producator PROMEDIVET
Specie acvaristica
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro