Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FRONTLINE COMBO XL

Cod: 66395

Detalii produs


Fipronil - [S] – metopren -

Descriere

Frontline Combo XL este o solutie cutanata de uz extern pentru aplicare cutanata, special creata pentru tratamentul si prevenirea infectiilor cu purici si capuse la cainii de talie gigant (in greutate de peste 40 kg), in varsta de peste 8 saptamani.
Frontline Combo XL se recomanda in:
tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici si capuse la caini.
tratamentul si controlul dermatitelor alergice produse de purici.
prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi la caini.
Contraindicatii:
Produsul nu se va folosi la caini mai mici de 8 saptamani/ sau care cantaresc mai putin de 2 kg.
A nu se folosi la animale bolnave sau in convalescenta.
A nu se folosi la iepuri, deoarece poate produce reactii adverse si chiar moartea animalului.
Acest produs a fost creat in mod exclusiv pentru caini.
A nu se folosi la pisici, deoarece ar putea duce la o supradozare.
Efecte adverse: Usoara hipersalivatie in cazul ajungerii accidentale a produsului in cavitatea bucala. Pot aparea, in cazuri deosebite, reactii cutanate la locul aplicarii produsului (decolorari ale pielii, alopecie locala, prurit, eritem), au fost semnalate dupa folosire mancarime si alopecie generala. in cazuri exceptionale au fost semnalate hipersalivatia, reactii neurologice reversibile ( agitatie, depresie, nervozitate), voma, sau simptome respiratorii.
A nu se depasi doza recomandata.
Precautii farmaceutice:
Este foarte important sa ne asiguram ca aplicarea produsului este facuta intr-o zona in care cainele nu poate sa linga produsul si deasemenea, sa ne asiguram ca animalele nu se ling unul pe celalalt dupa tratament.
Animalul nu trebuie imbaiat timp de 2 zile dupa administrarea tratamentului si trebuie evitata imbaierea mai frecvent de o data pe saptamana.
Folosirea in perioada de gestatie: Frontline pipete poate fi folosit la catele gestante si in perioada de alaptare.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0.01
Specie caine
UM PIP

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro