Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FRONTLINE SPOT ON XL

Cod: GXF

Detalii produs


Fipronil

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
FRONTLINE SPOT ON XL

Frontline Spot On Caine -
Solutie antiparazitara cu aplicare cutanata ambalata sub forma de pipete individuale

Indicatii: Fiecare pipeta antiparazitara Frontline Spot On asigura protectia cainelui dumneavostra pentru o perioada de pana la 4 saptamani impotriva capuselor purecilor si paduchilor.
Pipetele antiparazitare Frontline Spot On se folosesc cu succes pentru tratamentul si prevenirea:
-infestatiilor cu urmatoarele specii de capuse :Ixodes ricinus Rhipicephalus sanguineus Dermacentor reticulatus;
-infestatiilor cu pureci adulti (Ctenocephalides canis) ;
-infestatiilor cu paduchi (Trichodectes canis) ;
-infectiilor cu scabie;
Pipetele antiparazitare Frontline Spot On pot fi integrate cu succes intr-un program terapeutic al Dermatitei cauzate de Alergie la Ciupiturile Puricilor.

Instructiuni de utilizare: Pipetele antiparazitare Frontline Spot On se aplica la baza gatului intre omoplati.Solutia se aplica pe direct pe piele evitand contactul cu ochii si gura cainelui.Pielea cainelui trebuie sa nu prezinte rani sau leziuni.
Pipetele antiparazitare Frontline Spot On pot fi utilizate si la catelele gestante sau in perioada de lactatie.
Pentru a reduce reinfestarile se recomanda utilizarea pipetelor Frontline Spot On pentru deparazitarea concomitenta a tuturor cainilor din aceeasi casa / curte.

Contraindicatii: Din lipsa de date disponibile nu se va aplica tratamentul cu Frontline Spot On la cateii în vârsta de mai putin de 8 saptamâni sau cu o greutate mai mica de 1 kg.A nu se utiliza la iepuri.

Recomandari speciale de utilizare a pipetelor antiparazitare Frontline Spot On: În absenta datelor referitoare la efectul apei sau al samponului asupra eficacitatii produsului la câini se recomanda ca animalele sa nu fie spalate timp de 2 zile inainte de si dupa aplicarea produsului.
Poate exista deja pe animal o singura capusa.Din acest motiv nu poate fi exclusa transmiterea unei boli infectioase daca conditiile sunt favorabile.
Purecii de pe animal infesteaza adesea si culcusul acestuia cosul patul si zonele in care se odihneste de obicei cum sunt covoarele si canapeaua care trebuie tratate in caz de infestare masiva inainte de a aplica tratamentul cu Frontline Spot On cu un insecticid potrivit si aspirate in mod regulat.

Recomandari speciale pentru persoana care administreaza Frontline Spot On: Ca în cazul oricarui tratament topic cu insecticide:
-se vor spala bine mâinile cu apa si sapun dupa aplicarea produsului
-nu se va fuma bea sau mânca în timpul aplicarii produsului
-se va evita manipularea animalelor tratate pâna dupa uscarea produsului
-copiii vor fi îndepartati din preajma animalelor tratate timp de cel putin 30 de minute sau pâna la uscarea completa a zonei tratate
-în caz de contact cu ochii se va clati imediat cu apa; daca iritatia persista va fi consultat un medic
-a nu se lasa la îndemâna copiilor.

Precautii speciale privind aruncarea produselor nefolosite sau a deseurilor rezultate din folosirea acestor produse veterinare:Dispunerea oricarui produs nefolosit sau deseu trebuie facuta în conformitate cu legile în vigoare. Fipronil si (S)- metopren poate afecta negativ organismele acvatice. Nu contaminati lacurile sau alte surse potabile aruncând produsul sau pipeta goala.

Reactii adverse: In cazul tratamentului cu Frontline Spot On se poate ca animalul sa sufere o usoara hipersalivatie in cazul ingerarii produsului.Printre reactiile extreme de rare intalnite dupa utilizarea Frontline Spot On au fost raportate reactiile cutanate trecatoare la locul aplicarii produsului( decolorari ale pielii alopecie locala prurit eritem ) si prurit general sau alopecie. In cazuri exceptionale au fost semnalate dupa utilizare hipersalivatie reactii neurologice reversibile (agitatie depresie nervozitate ) voma sau simptome respiratorii.
A nu se depasi doza recomandata !.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM PIP

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro