Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

BIO DOG PLIC 100GR VITA+PUI

Cod: 2D7133VP

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI BIO DOG VITA SI PUI Hrana completa pentru cainii adulti. Ingrediente: Carne si derivate de origine animala (4% vita, 4% pui), peste si derivate din peste, cereale, extr...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
BIO DOG VITA SI PUI

Hrana completa pentru cainii adulti.
Ingrediente: Carne si derivate de origine animala (4% vita, 4% pui), peste si derivate din peste, cereale, extract proteic vegetal, minerale, zaharuri.
Ingredienti analitici: umiditate 82%, proteina bruta 9%, grasime bruta 5%, cenusa bruta 3%, fibra bruta 0,8%.
Aditivi nutritionali /kg: Vit. D3 290 UI, Vit. E 30 mg.
Continutul de vitamine al produsului este garantat pana la data expirarii acestuia.
Produsul nu contine antioxidanti si conservanti artificiali.
A se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza la frigider pentru maxim 2 zile. A se utiliza numai in hrana animalelor.
Produs in UE.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro