Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

BLACK FRIDAY

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Site-ul www.biotur.ro este proprietatea S.C. Biotur Exim S.R.L cu sediul in soseaua Turnu Magurele, KM.5, Alexandria, cod de inregistrare J34/1/1996, cod de inregistrare fiscala RO8034823. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul nostru implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Datele personale

Inregistrandu-va prin newsletter, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice, produsele comercializate, promotiile sau noi produse ale companiei Biotur . Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate cu stricta confidentialitate doar pentru a fi contactat de reprezentantii Biotur pentru notificarea dumneavoastra privind promotiile, ofertele si cele mai noi produse ale S.C. Biotur Exim S.R.L Furnizarea datelor personale precum nume, prenume, adresa de e-mail sunt obligatorii pentru a putea fi contactat. SC BIOTUR SRL nu va dezvalui sau instraina datele cu caracter personal catre terte persoane fizice sau juridice.

Schimbarea termenilor si conditiilor

S.C. Biotur S.R.L isi rezerva dreptul de a efectua modificari si actualizari privind termenii si conditiile si de a opera modificari in structura website-ului propriu fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii website-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor

Continutul website-ului www.biotur.ro este proprietatea S.C. Biotur S.R.L fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea continutului website-ului fara acordul S.C. Biotur S.R.L se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de S.C. Biotur S.R.L doar in scopul declarat al acestui website. S.C. Biotur S.R.L se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date personale fara a le instraina unei terte persoane. S.C. Biotur S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor de software sau hardware sau eventualelor probleme de securitate informatica.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Litigii

Orice litigiu aparut intre S.C. Biotur S.R.L si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro