Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TROPICAL NANOVIT GRANULAT 10GR PLIC

Cod: T67101

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI TROPICAL NANOVIT GRANULAT  Este o hrana multicomponenta, sub forma de granule scufundatoare mici, cu un continut ridicat de proteine pentru pestii mici de acvariu cu...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
TROPICAL NANOVIT GRANULAT 

Este o hrana multicomponenta, sub forma de granule scufundatoare mici, cu un continut ridicat de proteine pentru pestii mici de acvariu cum ar fi: Hyphessobrycon amadae, Hemigrammus rodwayi, Boraras brigittae, Boraras maculatus, neoni (Paracheirodon innesi),  scormonitor pitic (Corydoras pygmaeus) si, de asemenea, pentru puietii de peste.
Datorita continutului de beta-glucan si vitamina c stabilizata intareste sistemul imunitar.
Cateva zeci de ingrediente de calitate superioara, atent selectionate, completate cu  vitamine si microelemente care asigura cerintele de alimentare si energie a celor mai exigente specii de pesti, inclusiv a puietilor de pesti.

Hranire: se ofera portii mici de mai multe ori pe zi.

Compozitie: peste si derivate din peste, extracte de proteina vegetala, derivate de origine vegetala, moluste si crustacee, cereale, alge, Spirulina Platensis (min.3%), drojdie de bere, ulei si grasimi, minerale, (inclusiv zeolit 1%).

Aditivi: vitamine, provitamine si substante bine definite din punct de vedere chimic, cu efect similar: vit.A 29 800 UI; vit. D 1 890 UI; vit. E 100 mg; vit. C 500 mg;

Compusi de oligoelemente: fier, mangan, zinc, cupru, magneziu;
Coloranti.  Antioxidanti.

Constituenti analitici:
Proteina bruta  48,0%;
Grasimi si uleiuri brute  8,0%;
Celuloza bruta 3,0%;
Umiditate 10,0%. 

Forma disponibila: granule.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro