Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

APIGUARD GEL 50G

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Cod: AGG

Detalii produs


Compozitie: Tavita cu 50 g gel contine 12.5 g timol Carbopol EZ1 (acid poliacrilic), trietanolamina, apa purificata Indicatii: Produsul este recomandat in tratamentul varoozei albinelor p...

Descriere

Compozitie:
Tavita cu 50 g gel contine 12.5 g timol
Carbopol EZ1 (acid poliacrilic), trietanolamina, apa purificata

Indicatii:
Produsul este recomandat in tratamentul varoozei albinelor produsa de Varroa destructor.

Contraindicatii:
Nu sunt cunoscute.

Reactii adverse:
Este posibila o usoara agitatie a coloniei in timpul tratamentului. Ocazional, la temperaturi mai ridicate, poate aparea reducerea activitatii la puiet in timpul perioadei de tratament; aceasta este trecatoare, neavand efecte asupra dezvoltarii coloniei.

Specii tinta:
Albinele

Mod de administrare:
Tratamentul in stup: se fac doua aplicatii la un interval de 14 zile cu doza de 50 g gel. Se vor face maxim 2 tratamente pe an.
Metode de administrare: se deschide stupul, se exfoliaza capacul tavitei de Apiguard lasand un colt al foliei lipit de tavita. Plasati tava deschisa central, cu fata in sus. Asigurati-va ca exista suficient spatiu (0.5 cm) intre varful tavitei si scandura stupului. Inchideti stupul. Dupa 2 saptamani inlocuiti prima tava cu una noua. Lasati produsul in colonie pana tava se goleste. Eficacitatea tratamentului poate atinge cote maxime daca produsul este folosit la sfarsitul verii dupa culesul mierii. In cazul infestarii mai severe, produsul poate fi utilizat pe parcursul primaverii cand temperatura este peste 15˚C

Recomandari privind administrarea corecta:
Nu tratati in timpul producerii mierii, pentru a evita alterarea gustului.
Tratamentul poate fi aplicat imediat dupa indepartarea ramelor.
Nu folositi produsul cand temperatura maxima zilnica este sub 15˚C sau cand temperatura zilnica este peste 40˚C. Se recomanda ca toate coloniile sa fie tratate simultan.

Timp de asteptare:
Zero zile. Nu se utilizeaza in timpul culesului mierii.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0.03
Specie albine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro