Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

APIVIROL FORTE 1KG

Cod: APV

Detalii produs


Compozitie: Aminacuaternara Benzyl (C12-C16) alkyl dimethyl ammonium chloride…..0.05g Excipienti (maltol, propolis, apa distilata) ad………………&hell...

Descriere

Compozitie:
Aminacuaternara Benzyl (C12-C16) alkyl dimethyl ammonium chloride…..0.05g
Excipienti (maltol, propolis, apa distilata) ad……………………………………….…100 ml

Indicatii:
Apivirol forte trebuie administrat fara intarziere ori de cate ori starea generala de sanatate a stupinei nu este cea mai buna, cand se constata aparitia de malformatii ale aripilor albinelor tinere, cand apar semne nervoase la albinele culegatoare, paralizia aripilor si instalarea fenomenului de depopulare a familiilor de albine, fara prezenta vizibila a simtomelor specifice vreunei boli dar si de cate ori sursele de hrana sunt reduse.

Contraindicatii:
Apivirol forte nu are nici un fel de contraindicatii sau efecte secundare negative asupra albinelor, matcilor si puietului si nu produce reziduri in miere, polen, pasture si propolis, permitand obtinerea de produse apicole de cea mai inalta calitate.

Reactii adverse:
Nu s-au constatat.

Specii tinta:
Albine.

Doze si mod de administrare:
Apivirol forte se administreaza prin aspersare( pulverizare) pe suprafata ramelor cu albine si puiet cu ajutorul unor pompe manuale. Cantitatea folosita pentru o singura administrare este de 150-250 ml pentru o familie de albine. Se recomanda 2-3 administrari la interval de 3 zile.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 1
Specie albine
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro