Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

MAVRIROL

Cod: MAV2

Detalii produs


MAVRIROL, 240 mg/banda, benzi impregnate pentru albine melifere taufluvalinat

Descriere

MAVRIROL, 240 mg/banda, benzi impregnate pentru albine melifere taufluvalinat

Fiecare banda impregnata contine:

SUBSTANTA ACTIVA:

Taufluvalinat ..................  240 mg

Excipienti: dodecilbenzen sulfonat de calciu, alcool gras C12 - CI5 etoxilat, xilen, apa purificata.

INDICATII:
MAVRIROL se foloseste in tratamentul varroozei (parazitoza externa a albinelor produsa de acarianul Varooa destructor) si braulozei (parazitoza externa a albinelor produsa de insecta Braula coeca).

CONTRAINDICATII:

Nu exista
REACTII ADVERSE:   

Nu se cunosc.

In dozele terapeutice mentionate, produsul nu este toxic

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECII TINTA:

Albine melifere

MOD DE ADMINISTRARE:

La nivelul stupinei se scot din cutia de plastic cele 10 benzi de Mavrirol in lungime de 25 cm fiecare, se desprind din cusatura de ata si se introduc in stupi. La familiile de albine de productie se aplica 2 benzi deasupra ramelor de cuib transversal, iar la roiuri numai cate o banda.

Calea de administrare este externa, benzile de Mavrirol se aplica deasupra ramelor din cuib, transversal pe acestea, astfel incat sa se asigure contactul cu albinele.

Tratamentul principal cu Mavrirol se face in perioada de toamna. Benzile se tin in stupi pana la sfarsitul toamnei (cca. 45 de zile) cand incepe sa se formeze ghemul de iemare.

Avand in vedere ca Mavrirol este un produs care actioneaza prin contact, se poate face un al. doilea tratament cu acesta si in primavara, in a doua parte a lunii martie. In acest caz, se va avea grija ca benzile sa fie scoase din stupi cu cca. 10 zile inaintea declansarii culesului de productie.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie albine
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro