Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

VETMEDIN 2.5MG 100CP

Cod: VC61

Detalii produs


Compoziţie: o capsula contine 2,5 mg pimobendan

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
VETMEDIN 2.5 MG
 

Vetmedin 2,5 mg 100 capsule.

Compoziţie:
O capsula contine 2,5 mg pimobendan;

Excipienti: gelatina solida, acincitric deshidratat, dioxid de titan (E171), oxid rosu de fier (E172), oxid galben de fier (E172).

Indicaţii:
- Este indicat pentru ingrijirea insuficientei cardiace la caine produse de o imbolnavire intinsa a muschiului inimii sau insuficienta valvulara (regurgitatie mitrala sau tricuspidiana).

Contraindicaţii:
Nu se administreaza in imbolnaviri hipertrofice ale muschiului inimii si a acelor imbolnaviri in cazul carora nu se poate obtine o imbunatatire a volumului ejectat din motive functionale sau anatomice (de pilda stenoza aortica). In diabetul zaharat, in cazul catelelor gestante sau in timpul lactatiei, preparatul se va administra numai in cazurile de stricta necesitate.

Precauţii :
A nu se lasa la indemana copiilor si a nu se folosi la animale drept recompensa.

Reacţii adverse:
In anumite cazuri poate aparea tahicardia si varsaturile.
Aceste efecte depind de dozaj si pot fi evitate prin reducerea dozei.

Prezentare:
Flacoane a 100 capsule.

Condiţii de depozitare:
Nu depozitati la temperaturi de peste 30 0C.

Mod de administrare:
Daca nu exista alta indicatie, dozajul trebuie sa se respecte strict.
Vetmedin 2,5 mg capsule se administreaza in doza zilnica, situata intre 0,2 mg - 0,6 mg pimobendan / kg corp.
O doza zilnica de 0,5 mg pimobendan / kg corp este cantitatea indicata.
Doza trebuie impartita in doua prize a cate 0,25 mg / kg corp; prima doza se va administra dimineata, iar cea de-a doua la aprox.12 ore interval.
Fiecare doza trebuie administrata cu aproximativ 1 ora inaintea mesei.Se poate administra in asociere cu diuretice precum Furosemid.

Asocieri medicamentoase:
Studiile farmacologice nu au demonstrat incompatibilitati intre glicozidul cardiac, strofantina si pimobendan.
Cresterea puterii de contractie a miocardului indusa de pimobendan este atenuata de antagonistul de calciu Verapamil si de beta-antagonistul Propranolol.

Important: Vetmedin 2,5 mg 100 capsule intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro