Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

STOMORGIL 10%

Cod: 3234

Detalii produs


Spiramicina

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
STOMORGYL 10%

Substanta activa:
Fiecare tableta contine:
Spiramicina baza........... 750.000 U.l.
Excipient q.s..................... 1 comprimat.

Indicatii: Utilizat in tratamentul infectiilor provocate de bacterii aerobe Si anaerobe, in special infectii ale cavitatii bucale: stomatite, gingivite, boli periodontale, pioree alveolara, halitoza.

CONTRAINDICATII: Hipersensibilitate cunoscuta la unul dintre ingrediente.

REACTII ADVERSE: Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECII TINTA: Caini.

MOD DE ADMINISTRARE: Administrare orala, doza recomandata fiind de 75000 U.l. de spiramicina si 12,5 mg metronidazol pe kg greutate corporala, zilnic.ex: 1 comprimat pe 10 kg greutate corporala/zi, timp de pana la 10 zile.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE:
- A se depozita departe de sursele de caldura.
- A nu se lasa la indemana copiilor.

Atentionari speciale: A se spala mainile dupa administrare. Studiile de laborator efectuate pe soareci, cobai si iepuri nu au demonstrat efecte teratogene sau feto - toxice. Nu au fost stabilite atentionari speciale pentru utilizarea produsului STOMORGYL 10 in perioada de gestatie sau lactatie. Nu au fost observate efecte toxice la caini carora li s-a administrat oral, zilnic, de 5 ori doza recomandata de STOMORGYL 10, timp de 3 ori perioada recomandata de tratament.

PRECAUTII SPECIALE: Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deseu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate in conformitate cu cerintele locale.

ALTE INFORMATII: Cutie cu 2 blistere x 10 comprimate Numai pentru uz veterinar.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro