Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ONSIOR 20 MG

Cod: AI16

Detalii produs


robenacoxib

Descriere

Compozitie:
Fiecare comprimat contine urmatoarea cantitate de robenacoxib si este marcat cu „NA” pe o parte si cu urmatoarele simboluri pe cealalta parte: Robenacoxib/comprimat Simboluri 5 mg AK, 10 mg BE ,20 mg CD, 40 mg BCK Comprimatele sunt rotunde, de culoare bej spre maro si sunt indivizibile. Comprimatele Onsior sunt aromate si sunt ingerate voluntar de majoritatea cainilor.

Indicatii:
Pentru tratamentul durerii si inflamatiei in cazul osteoartritei cronice la caini.

Reactii adverse:
Au fost semnalate in mod foarte frecvent reactii adverse ale tractului digestiv, insa cele mai multe cazuri au fost usoare si s-au vindecat fara tratament. Voma si materiile fecale moi au fost foarte des intalnite, apetitul scazut si diareea au fost in mod frecvent intalnite, iar cazurile de materii fecale cu sange au fost rare. In cazul cainilor carora li s-a administrat un tratament de pana la 2 saptamani, nu s-a observat o crestere a activitatii enzimelor hepatice. Cu toate acestea, in cazul tratamentului de lunga durata au fost semnalate in mod frecvent cresteri ale nivelelor enzimelor hepatice. In cele mai multe cazuri, activitatea enzimelor hepatice fie s-a stabilizat fie a scazut prin continuarea tratamentului. Nu au fost semnalate cresteri ale nivelelor enzimelor hepatice asociate cu simptome de anorexie, apatie sau voma. Daca observati efecte grave sau alte efecte care nu au fost mentionate in acest prospect, va rugam sa va informati medicul veterinar.

Posologie:
Doza recomandata de robenacoxib este de 1 mg/kg greutate corporala cu o variatie de 1-2 mg/kg. Administrati o data pe zi conform tabelului  de mai jos .

Greutatea corporala a cainelui (kg)

Numar de comprimate dupa marime

 

5 mg

10 mg

20 mg

40 mg

2.5-5 kg

1 tb

 

 

 

5-10 kg

 

1tb

 

 

10-20 kg

 

 

1tb

 

20-40 kg

 

 

 

1tb

40-80 kg

 

 

 

2 tb

 

Efectul clinic apare intr-o saptamana. Tratamentul trebuie intrerupt dupa 10 zile daca nu apare nici o imbunatatire vizibila. In cazul tratamentului de lunga durata, o data efectul clinic instalat, doza de Onsior poate fi ajustata la cea mai scazuta doza individuala eficienta reflectand faptul ca gradul de durere si inflamare asociate cu osteoartrita cronica poate varia in timp. Monitorizarea de catre un medic veterinar este necesara in acest caz.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM CUT

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro