Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

RIMADYL PALATABIL 20MG*30TB

Cod: AI49

Detalii produs


carprofen

Descriere

RIMADYL tablete 20 mg, 50 mg, 100mg/tableta pentru cainiSubstanta activa:
Fiecare tableta contine 20/50/100 mg carprofen.Indicatii:
Pentru analgezia si reducerea inflamatiilor cronice, de exemplu in afectiunea degenerativa articulara.

Rimadyl Tablete poate fi folosit si in managementul durerii post-operatorii.CONTRAINDICATII:
- Nu se va depasi doza indicata.
- Timpul de eliminare al AINS, inclusiv carprofen, la pisica este mai mare decat la caine si indexul terapeutic este mai mic. in lipsa unor date specifice, utilizarea Rimadyl Tablete la pisici este contraindicata.
- Nu se va utiliza la cainii care sufera de afectiuni cardiace, hepatice sau renale, acolo unde exista riscul de ulceratii sau hemoragii gastro-intestinale sau unde exista semne de discrazie sangvina sau hipersensibilitate la produs. Ca si in cazul altor AINS exista riscul de reactii adverse rare destul de rare la nivel renal sau riscul de idiosincrazie hepatica.
- Nu administrati alte AINS concomitent sau la un interval de 24 de ore intre ele. Unele AINS pot fi strans legate de proteinele plasmatice si pot concura cu alte medicamente strans legate de proteinele plasmatice, ceea ce poate determina efecte toxice.

 

SPECII TINTA: Caini

MOD DE ADMINISTRARE:
Caini: Pentru administrare pe cale orala.
O doza initiala de 2 pana la 4 mg pe kg greutate corporala pe zi se recomanda a fl administrata intr-o singura repriza zilnica sau in doua reprize zilnice egale. In functie de raspunsul clinic, doza poate fi redusa dupa 7 zile pana la 2 mg carprofen pe kg greutate corporala pe zi administrata intr-o singura repriza zilnica.
Durata tratamentului va fi dependenta de raspunsul clinic. Tratamentul pe termen lung trebuie sa fie periodic supravegheat de catre medicul veterinar.

 

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA:
- Daca se foloseste la cainii cu varsta mai mica de 6 saptamani sau la caini mai batrani pot aparea riscuri suplimentare. Daca nu se poate evita aceasta indicatie, acesti caini pot necesita reducerea dozajului si precautie in managementul clinic.
- Se va evita utilizarea la cainii deshidratati, hipovolemici sau hipotensivi, deoarece exista riscul potential de toxicitate renala acuta.
- Administrarea concomitenta a medicamentelor potential nefrotoxice trebuie evitata.
- AINS pot cauza inhibitia fagocitozei si din acest motiv in situatia tratamentului afectiunilor de natura inflamatorie asociate cu infectii bacteriene trebuie instituita o terapie antimicrobiana corespunzatoare.Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro