Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FYPRYST DOG 268 MG L (20-40 KG)

Cod: A43

Detalii produs


Fipronil

Pachete care contin acest produs:
FYPRYST DOG L 268 MG PROMO 6+1 FYPRYST COMBO XL GRATIS

Descriere

Denumirea produsului :
FYPRYST 67 mg soluţie spot-on pentru câini
FYPRYST 134 mg soluţie spot-on pentru câini
FYPRYST 268 mg soluţie spot-on pentru câini
FYPRYST 402 mg soluţie spot-on pentru câini

Compozitie:
1 pipetă (0,67 ml) conţine: Substanţă activă: Fipronil 67 mg Excipienţi: Butilhidroxianisol (E320) 0,134 mg Butilhidroxitoluen (E321) 0,067 mg
1 pipetă (1,34 ml) conţine: Substanţă activă: Fipronil 134 mg Excipienţi: Butilhidroxianisol (E320) 0,27 mg Butilhidroxitoluen (E321) 0,13 mg
1 pipetă (2,68 ml) conţine: Substanţă activă: Fipronil 268 mg Excipienţi:Butilhidroxianisol (E320) 0,54 mg Butilhidroxitoluen (E321) 0,27 mg
1 pipetă (4,02 ml) conţine: Substanţă activă: Fipronil 402 mg Excipienţi: Butilhidroxianisol (E320) 0,80 mg Butilhidroxitoluen (E321) 0,40 mg

Indicaţii:
Tratamentul şi prevenţia infestaţiilor cu purici (Ctenocephalides spp) şi căpuşe (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) la câini. Tratamentul şi controlul dermatitelor alergice cauzate de înţepăturile puricilor (FAD) la câini. Prevenţia şi tratamentul infestaţiilor cu păduchi malofagi Trichodectes canis la câini.

Contraindicaţii :
Datorită datelor insuficiente produsul nu se administrează la căţeii cu vârsta mai mică de 8 săptămâni sau cu greutate mai mică de 2 kg. Nu administraţi produsul la animalele bolnave (boli sistemice, febră) sau la cele aflate în convalescenţă. Nu administraţi produsul la iepuri datorită riscului de apariţie al unor reacţii adverse grave sau chiar al morţii. Produsul este proiectat pentru câini. Nu administraţi la pisici deoarece apare supradozarea.

Reacţii adverse:
În cazul în care animalele se ling, poate apărea hipersalivaţie de scurtă durată datorată în principal excipienţilor. Printre reacţiile adverse extrem de rare suspectate, se pot observa reacţii pasagere ale pielii la locul aplicării medicamentului (decolorare şi căderea părului, prurit şi eritem) şi prurit general cu alopecie. În mod excepţional s-au observat simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, nervozitate), hipersalivaţie sau vomismente. Evitaţi supradozarea. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Specii ţintă:
Câini

Mod de administrare:
O pipetă de 0,67 ml soluţie spot-on, cu doză unică, pentru câine cu greutate între 2 kg şi 10 kg.
O pipetă de 1,34 ml soluţie spot-on, cu doză unică, pentru câine cu greutate între 10 kg şi 20 kg.
O pipetă de 2,68 ml soluţie spot-on, cu doză unică, pentru câine cu greutate între 20 kg şi 40 kg.
O pipetă de 4,02 ml soluţie spot-on, cu doză unică, pentru câine cu greutate peste 40 kg.
O pipetă de 4,02 ml soluţie spot-on plus o pipetă corespunzătoare ca doză pentru câinii cu greutate peste 60 kg.
În acest fel, se asigură o doză minimă recomandată de fipronil de 6,7 mg/kg. Datorită lipsei testelor clinice efectuate pe siguranţa produsului, intervalul minim între aplicări este de 4 săptămâni. Tratamentul lunar se recomandă în cazul în care există risc crescut de infestaţii repetate cu purici, în cazul în care câinii sunt alergici la înţepăturile de purici şi în caz de control de necesitate a infestaţiei cu căpuşe sau când se fac îmbăieri frecvente cu şampoane hipoalergenice sau emoliente. În zonele unde nu există un risc crescut de infestaţii cu purici şi căpuşe, soluţia spot-on Fypryst poate fi administrată la fiecare două sau trei luni.


Timp de aşteptare:
Nu este cazul.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro