Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

BLACK FRIDAY

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ADVANTIX * 1 PIPETA 400mg - 400mg

Cod: 14635

Detalii produs


Imidacloprid Permetrină

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
ADVANTIX 1 PIPETA 400 MG

Advantix soluţie spot-on pentru câini

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR

Advantix soluţie spot-on pentru câini de peste 25 kg

Compoziţie:
Fiecare doză (pipetă) conţine:

Imidacloprid         100 mg/ml;
Permetrină            500 mg/ml.

Excipienţi: 
Butilhidroxitoluen 1.0 mg/ml.

  Pipeta Imidacloprid Permetrina E321
Advantix soluţie spot-on pentru câini până la 4 kg 0.4 ml 40 mg 200 mg 0.4 mg
Advantix soluţie spot-on pentru câini de la 4 kg până la 10 kg 1.0 ml 100 mg 500 mg 1.0 mg
Advantix soluţie spot-on pentru câini de la 10 kg până la 25 kg 2.5 ml 250 mg 1250 mg 2.5 mg
Advantix soluţie spot-on pentru câini de peste 25 kg 4.0 ml 400 mg 2000 mg 4.0 mg

Indicaţii:
Pentru tratamentul şi prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis). Puricii de pe câine sunt omorâţi după o zi de la tratament. Un tratament previne viitoare infestări cu purici timp de patru săptămâni. Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament împotriva dermatitei alergice determinate de purici (FAD). Produsul prezintă activitate acaricidă şi repelentă (de îndepărtare) timp de până la patru săptămâni (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) sau trei săptămâni (Dermacentor reticulatus) împotriva infestaţiilor cu căpuşe. Căpuşele prezente deja pe câine s-ar putea să nu fie omorâte în două zile după tratament şi să rămână ataşate şi vizibile. De aceea se recomandă îndepărtarea căpuşelor prezente pe câine la momentul tratamentului pentru a se preveni atacul şi hrănirea acestora cu sânge. Un tratament asigură acţiune repelentă (anti-hrănire) împotriva flebotomilor timp de două săptămâni (Phlebotomus papatasi) sau trei săptămâni (Phlebotomus perniciosus) împotriva ţânţarilor pentru două (Aedes aegypti) şi patru (Culex pipiens) săptămâni şi pentru musca de grajd (Stomoxys calcitrans) pentru patru săptămâni.

Contraindicaţii:
În absenţa datelor disponibile produsul nu va fi folosit la căţei cu vârsta mai mică de 7 săptămâni. Nu se utilizează în cazuri cunoscute cu hipersensibilitate la substanţele active. Nu se utilizează la pisici.

Reacţii adverse:
Rareori poate apare o sensibilitate dermică tranzitorie (cu creşterea pruritului, alopecie şi eritem la locul de aplicare) sau apatie. Otrăvirea câinilor după ingerare accidentală poate apare în cazuri rare. În aceste cazuri pot să apară şi semne neurologice cum sunt tremurături şi apatie. Se va aplica un tratament simptomatic, sub supravegherea medicului veterinar. Nu există antidot specific.

Specii ţintă:
Câini.

Mod de administrare:
Schema de dozare: Doza minimă recomandată este de:10 mg / kg greutate vie (g.v.) imidacloprid şi 50 mg / kg greutate vie (g.v.) permetrină echivalent cu 0.1ml/kg g.v.

Greutatea cainelui Dimensiunea pipetei ce va fi utilizată Volumul pipeta Imidacloprid (mg/kg g. v.)

Permetrină (mg/kg g. v.)

< 4 kg Advantix soluţie spot-on pentru câini până la 4 kg 0.4 ml minim10 minim50
 4 kg - 10 kg Advantix soluţie spot-on pentru câini de la 4 kg până la 10 kg 1.0 ml 10-25 50-125
10 kg - 25 kg Advantix soluţie spot-on pentru câini de la 10 kg până la 25 kg 2.5 ml 10-25 50-125
> 25 kg Advantix soluţie spot-on pentru câini de peste 25 kg 4.0 ml 10-18 50-80

Pentru a reduce re-infestările cu noi purici este recomandat să fie trataţi toţi câinii dintr-o familie (gospodărie). Alte animale de companie din aceeaşi familie sau gospodărie trebuie tratate cu produse corespunzătoare. Pentru purici proveniţi din mediul înconjurător al animalului se recomandă utilizarea adiţională a unui produs corespunzător pentru tratamentul împotriva puricilor adulţi şi a stadiilor lor de dezvoltare.Produsul este activ chiar dacă animalul este ud. Oricum expunerea prelungită la apă trebuie evitată. În cazul în care se produce expunere prelungită la apă eficacitatea produsului scade. Chiar şi în acest caz nu trebuie tratat mai frecvent de o dată pe săptămână. Dacă este necesar ca animalul să fie spălat cu şampon este bine ca Advantix soluţie spot-on pentru câini să fie aplicat după două săptămâni pentru a se asigura eficacitatea produsului.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro