Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

EXSPOT 1*6 PIP

Cod: 134087

Detalii produs


Permetrin

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
EXSPOT 1 X 6 PIP 

Descriere:

Ex spot 65% w/w (0,731 g/ml) soluţie spot on pentru câini.

Compozitie:
1 ml conţine: Permetrin 731 mg.
Propilen glicol metil eter.

Actiune:
Pentru combaterea (prevenire si tratament) puricilor, căpuşelor şi păduchilor la câini. Adiţional, ex spot este eficace în tratamentul şi prevenirea dermatitei alergice produse de purice.

Contraindicatii:
A nu se utiliza la pisici. A nu se utiliza la câini cu vârsta mai mica de 3 luni. Se exclud de la tratament câinii cu leziuni cutanate, în special în zona dorsala. A nu se trata animalele bolnave sau în covalescenţa.

Reactii adverse:

La locul aplicării poate să apară prurit. Ocazional, la locul aplicării poate să apară alopecie sau formare de vezicule. În anumite cazuri, în urma aplicării prin apăsare puternică asociată cu leziuni ale pielii poate duce la aparitia de reactii inflamatorii locale.

Specii tinta:
Câini

Mod de folosire:
La câinii cu greutate de până 15kg greutate corporala — 1 ml între omoplaţi.
La câinii cu greutatea peste 15kg greutate corporala — 1 ml între omoplaţi şi 1 ml la baza cozii.

Recomandari privind administrarea corecta:
Se dă blana la o parte se se aplica cantitatea recomandata direct pe piele între omoplaţi, respectiv la baza cozii. Dupa tratament, 24 de ore trebuie să se evite udarea câinelui. Câinii care au fost udaţi sau plouaţi, trebuie trataţi înca o data. Tratamentul se poate repeta după 7 zile. O singura aplicare elimină puricii, căpuşele şi păduchii si oferă protecţie împotriva reinfestării până la 4 săptămâni împotriva puricilor si căpuşelor. Pentru a evita reinfestarea cu purici şi capuşe, se va trata adapostul animalelor şi în imediata apropiere a acestora cu substanţe corespunzătoare.

Timp de asteptare :
Nu este cazul.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM PIP

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro