Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

STRONGHOLD 120 MG (10-20 KG)

Cod: AI52

Detalii produs


...

Descriere

STRONGHOLD PIPETE ANTIPARAZITARE PENTRU CAINI

Compozitie:

Stronghold pentru caini sub 2.5 kg : 15 mg selamectina

Stronghold pentru caini intre 2.6 si 5.0 kg : 30 mg selamectina

Stronghold pentru caini intre 5.1 si 10.0 kg : 60 mg selamectina

Stronghold pentru caini intre 10.1 si 20.0 kg : 120 mg selamectina

Stronghold pentru caini intre 20.1 si 40.0 kg : 240 mg selamectina

Forma farmaceutica:

Solutie pentru aplicare cutanata.

Indicatii:

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici produse de Ctenocephalides spp . prin administrarea unei pipete o data pe luna cu efect asupra stadiilor de adult si larva. Produsul are si efect ovocid peste 3 saptamani de la administrare. Se foloseste si in schema de tratament pentru dermatitele alergice produse de purici. Prevenirea bolilor cardiace produse de Dirofilaria immitis(viermi cardiaci) se face prin administrare lunara. Stronghold poate fi administrat fara probleme la animalele neinfestate cu viermi cardiaci, asadar este recomandat in acord cu practica veterinara adecvata, pentru cainii de 6 luni si peste aceasta varsta, care traiesc in tari unde exista vectori de transmitere, este necesara o testare pentru a depista infestatia cu Dirofilariaforma adulta inainte de a incepe tratamentul cu Stronghold. Stronghold nu are efect asupra formelor adulte de Dirofilaria. Se mai foloseste pentru:

  • tratamentul infestatiilor cu paduchi malofagi ( Trichodectes canis )
  • tratamentul raiei sarcoptice ( Sarcoptes scabiei )
  • tratamentul infestatiilor cu viermi cilindrici ( Toxocara canis )

Contraindicatii:

A nu se folosi la animalele sub varsta de 6 saptamani. A nu se folosi la pisici sau alte animale care sufera de aceleasi boli, sau la animale debile sau sub greutatea pentru care este indicat produsul.

Efecte nedorite:

In cazuri rare la locul aplicarii parul se aglutineaza temporar si/sau poate aparea o pudra alba care dispare in maxim 24 ore, acest lucru nu afecteaza eficienta produsului.

Este important ca aplicarea sa se faca in locurile indicate si cantitatea indicate pentru ca animalul sa nu se poate linge, daca accidental se linge poate aparea o hipersalivatie care este trecatoare.

Folosire in perioda de gestatie:

Stronghold poate fi folosit la catelele gestante sau in perioda de alaptare.

Administrare si dozare:

Se foloseste numai pentru uz extern pe piele.

Se aplica intre omoplati in partea unde incepe baza gatului. Administrea trebuie sa furnizeze minimi 6 mg de selamectina pe kg de animal. Spalare animalului dupa 2 sau mai multe ore de la aplicare nu influenteaza sau reduce eficienta produsului.

Pentru prevenirea infestatiilor cu purici produsul trebuie administrat la un interval de minim o luna, se poate folosi lunar mai ales in perioda cu risc de infestare (aprox. martie-septembrie) incepand cu o luna inainte ca puricii sa devina activi.

Pentru tratamentul viermilor intestinali se foloseste o singura data, se poate repeta de 4-5 ori pe an.

Pentru prevenirea infestatiei cu Dirofilaria se folosete lunar, tratamentul incepand cu o luna inainte de inceperea sezonului cald cand apar tantarii, si o luna dupa terminarea sezonului tantarilor.

Dozare: se aplica 1 pipeta corespunzatoare greutatii animalului (vezi tabel), pentru cainii de peste 40 de Kg se foloseste o combinatie intre doua pipete astfel sa se ajunga la greutatea respectiva. Pentru un caine de 48 de Kg se foloseste pipeta verde (240 mg) + pipeta maro (60 mg).

 

Caini (Kg) Culoarea tubului mg de selamectina Continutul tubului (ml)
≤ 2.5 Roz 15 0.25
2.6 - 5.0 Violet 30 0.25
5.1 - 10.0 Maro 60 0.5
10.1 - 20.0 Rosu 120 1
20.1 - 40.0 Verde 240 2
> 40 Combinatie de tuburi

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro