Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ALIZINE 10ML INJ

Cod: H13

Detalii produs


Aglepriston

Descriere

Compozitie:
Fiecare ml contine: Substanta activa: Aglepriston 30 mg

Indicatii:
Catele gestante: inducerea avortului pana la 45 de zile de la imperechere

Doze si mod de administrare:
Se administreaza 10 mg aglepriston pe kg greutate corporala, echivalent cu 0,33 ml de produs medicinal veterinar pe kg greutate corporala, de 2 ori, la interval de 24 de ore. Greutatea catelei 3 kg 6 kg 9 kg 12 kg 24 kg 30 kg 42 kg Volumul de produs 1 ml 2 ml 3 ml 4 ml 8 ml 10 ml 14 ml Se injecteaza doar subcutanat Dupa administrarea produsului medicinal la caini, avortul (sau resorbtia) apar in 7 zile.

Contraindicatii:
Nu se utilizeaza la caini cu tulburari ale functiei hepatice sau renale, la animale cu diabet sau la caini cu sanatate precara. Nu se utilizeaza la caini cu hipoadrenocorticism (boala Addison) sau la caini cu predispozitie genetica la hipoadrenocorticism.Nu se utilizeaza la caini in caz de hipersensibilitate cunoscuta la aglepriston sau la oricare dintre excipienti.

Reactii adverse:
La catelele tratate dupa 20 de zile de gestatie, avortul este insotit de semnele fiziologice ale nasterii: expulzie fetala, scurgere vaginala, apetit redus, neliniste si congestie mamara. In testarea din practica, 3,4% dintre caini au suferit infectii uterine. Dupa inducerea avortului cu produsul medicinal veterinar, s-a observat frecvent o revenire precoce la estru (intervalul estru – estru redus cu 1 pana la 3 luni). Efecte adverse, cum ar fi anorexia (25%), excitatie (23%), depresie (21%), voma (2%) si diaree (13%) au fost raportate din testarile practice. In testarile practice, administrarea produsului medicinal veterinar produce durere in timpul si pe durata scurta dupa injectie la 17% dintre caini si o reactie inflamatoare locala la locul injectiei la 23% dintre caini. Marimea si intensitatea acestei reactii depinde de volumul de produs medicinal veterinar care a fost administrat. Poate aparea edem, ingrosarea pielii, marirea ganglionilor locali si ulceratie. Toate reactiile locale sunt reversibile si dispar de obicei in 28 de zile de la injectare. In testarile practice, administrarea produsului medicinal veterinar a produs modificari hematologice/biochimice la 4,5% dintre caini. Aceste modificari sunt intotdeauna trecatoare si reversibile. Parametrii hematologici modificati au fost urmatorii: neutrofilie, neutropenie, trombocitoza, variatie hematocrit, limfocitoza, limfopenie. Parametrii biochimici modificati (crescuti) au fost: ureea, creatinina, clorul, potasiul, sodiul, ALT, ALP, AST. In cazuri rare (frecventa mai mare de 1/10000 si mai mica de 1/1000), a fost/poate fi observata o reactie de hipersensibilitate. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

Prezentare:
Cutie cu 1 flacon de 10 ml

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro