Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

NONOVULIN CP

Cod: 9404

Detalii produs


Megestrol acetat

Descriere

 

Fiecare comprimat contine:

Megestrol acetat................................................................................ 10 mg

 

Specii tinta:  

Caini si pisici.

 

Indicatii pentru utilizare cu specificarea speciilor tinta:

Pentru blocarea (intreruperea) si amanarea estrului la caini si pisici; pentru calmarea cainilor si pisicilor in calduri si care prezinta modificari de comportament (satiriazis) si in eczema miliara la pisici.

 

Contraindicatii:

A nu se administra la animalele imature sexual, la catelele si pisicile gestante sau care prezinta gestatie falsa, la catelele si pisicile care prezinta afectiuni ginecologice cu etiologie hormonala si/sau infectii genitale.

 

Atentionari speciale pentru fiecare specie tinta:

Nu exista.

 

Reactii adverse (frecventa si gravitate).

Uneori se pot observa vomismente, anorexie, apatie, aparitia lactatiei, cazuri mai frecvente de endometrite si piometru, hiperplazia chistica a endometrului, provocarea si recidiva diabetului zaharat, degenerare flbrochistica si tumori mamare.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
pisica
UM TAB

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro