Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CANVAC P-IN 1 DZ (60FL/CUT)

Cod: CC0812

Detalii produs


Parvovirus enteritidis canis inactivatum

Pachete care contin acest produs:
CANVAC P-IN PROMO 60 + 1 AMFLEE COMBO CAT GRATIS

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
CANVAC P-IN 1 DZ

Substanta activa si alte ingrediente.
Fiecare doza (ml) contine:

Substanta activa:Parvovirus enteritidis canis inactivatum > 128 HAU

Adjuvanti : aluminium oxide, hydrated : 2.5 mg,

Excipienti: thiomersal < 0.1 mg.
Unitati de hemaaglutinare, i.e. cantitatea de antigen dupa inactivare, care induc nivelul de anticorpi inhibitori ai hemoaglutinarii in serurile pentru cobai, corespunzatoare imperativelor farmacopeei europene.

Indicatii:
Pentru imunizare profilactica activa a cainilor incepand cu varsta de 6 saptamani impotriva Parvovirozei canine. Vaccinul este special conceput pentru femele gestante pentru a asigura protectia prin imunizarea specifica a puilor conferita de colostrum ,impotriva Parvovirozei canine.
Un nivel suficient de imunitate se atinge dupa 2 pana la 3 saptamani de la prima vaccinare. Dupa
revaccinare, imunitatea persista pentru cel putin 1 an. Imunitatea colostrala incepe imediat de la nastere dupa ingestiade colostrum si dureaza aproximativ 2-4 luni in functie de cantitatea de colostrum primita si de nivelul imunitatii materne.

Contraindicatii:
A nu se utiliza in cazuri de boli infectioase acute ; boli organice sau stari febrile ;in cazuri de depistare a vreunei reactii post-vaccinare necorespunzatoare sau a vreunei alergii datorate vaccinarilor anterioare ; in cazuri de stress ale animalului cauzate de transport, temperaturi ambientale ridicate. A nu se utiliza la femele gestante nevaccinate in stadii avansate ale gestatiei si nici imediat dupa parturitie.

Reactii adverse:
Rar (la mai mult de 1 animal dar mai putin de 10 animale din 10.000 de animale) administrarea vaccinului poate induce o usoara crestere a temperaturii creand o stare subfebrila si o inapetenta pasagera. Reactiile generale se estompeaza pana la disparitie in 3-4 zile. Foarte rar (la mai putin de 1 animal din 10.000)au fost raportate, dupa o sensibilizare anterioara, reactii anafilactice sau alergice. Instalarea acestei reactii adverse se produce de obicei imediat dupa aplicarea vaccinului, simptomele manifeste fiind tipice reactiei anafilactice sau alergice. Pentru a calma reactiile generale, se recomanda tratament simptomatic. La 2 pana la 5 zile de la imunizarea prin vaccinare, rar se poate produce,o formatiune solida/elastica de marimea unei bob de mazare in locul (hipoderm) unde s-a administrat substanta.Dupa 2 -3 saptamani aceasta va disparea in mod spontan. Daca se observa orice efect serios nementionat in acest prospect, va rugam sa contactati medicul veterinar.

Specii vizate Caini:
Dozarea pentru fiecare specie, calea si metoda de administrare:
Doza de imunizare per animal este de lml, indiferent de specie, varsta, sex si greutate. Vaccinul ar trebui administrat subcutanat(s.c.) cea mai indicata zona fiind cea interscapulara.
Vaccinul este special conceput pentru vaccinarea femelelor gestante , cel mai tarziu cu 2 saptamani inainte de parturitie. Continutul crescut in anticorpi speciali produsi si transferati la pui asigura imunitatea pasiva.
Vaccinul este utilizat la vaccinarea primara a puilor de Ia 6 la 8 saptamani , in special in cazuri de risc de îmbolnavire in canisa .

Vaccinarea de baza:
Vaccinarea primara la varsta de 6-8 saptamani O a doua doza la 3 saptamani de la prima vaccinare.
Pentru cateii provenind din mame imunizate, care au primit prima doza se recomanda o a treia doza de vaccin la 3 saptamani de la a doua vaccinare.

Re-vaccinare:
Pentru ca imunitatea sa persiste, se recomanada revaccinare anuala regulata.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0.01
Specie caine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro