Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CANVAC R 1 DZ (60FL/CUT)

Cod: CAN R1

Detalii produs


Virus rabic inactivat, tulpina PV Op VB

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
CANVAC R

Substanta activa si alte ingrediente Fiecare doza (ml) contine:
Substante active si alte ingrediente:

Fiecare doza (1ml) contine:
Substanta activa:
Virus rabic inactivat, tulpina PV Op VB X/96..................... min 2 UI.

 

Excipienti:
Tiomersal........................................................................ max. 0,1 mg
Hidroxid de aluminiu hidratat............................................ min. 1,4 mg
Solutie de clorura de sodiu....................................... pana la 1,0 ml.

Forma farmaceutica: suspensie injectabila.

Indicatii:
Vaccinul se recomanda pentru imunizarea activa impotriva rabiei a cainilor, pisicilor / animalelor de blana, bovinelor, ovinelor, caprinelor, porcinelor si cailor.
Imunitatea se instaleaza dupa 2-3 saptamani de la vaccinare si dureaza cel putin 1 an.

Contraindicatii:
Vaccinarea reprezinta un stres imunobiologic pentru animalul imunizat si de aceea vaccinarea nu trebuie practicata decat la animale sanatoase. Vaccinarea este contraindicata in urmatoarele situatii:

-       boli infectioase acute                                                              
-       boli organice sau cu evolutie febrila                               
-       reactii post-vaccinale nefavorabile sau alergii la vaccinari anterioare
-       la animale expuse la stres (transport, temperaturi ambientale crescute).
Este interzisa vaccinarea animalelor bolnave de rabie sau a animalelor care au fost in contact cu/sau ranite de  alte animale bolnave de rabie. Animalele care au ranit oameni pot fi vaccinate numai dupa trecerea perioadei de observatie.

Reactii adverse:
Vaccinul este sigur, dupa administrarea unei supradoze (doze duble).
Rar, administrarea de vaccin poate induce o usoara stare subfebrila si inapetenta tranzitorie. Pentru a atenua reactiile adverse generale se recomanda tratamentul simptomatic. La locul de administrare poate apare un edem local moderat care in marea majoritate a cazurilor dispare in doua saptamana. Daca observati reactii adverse grave sau alte reactii care nu sunt mentionate in prospect va rugam sa anuntati medicul veterinar.

Specii tinta:
Caini, pisici, animale de blana, bovine, ovine, caprine, porci si cai.

Mod de administrare:
Doza vaccinala pentru un animal este de 1 ml, indiferent de specie, varsta, sex si greutate.
La caini, pisici, animale de blana, bovine, ovine, caprine si cabaline, vaccinul se administreaza pe cale subcutanata (SC). Porcii se imunizeaza pe cale intramusculara.  
Programul de vaccinare trebuie stabilit de catre medicul veterinar.
Se recomanda vaccinarea carnivorelor tinere, nascute din mame nevaccinate, la varsta de aproximativ 1 luna. Tineretul care provine din mame vaccinate si care a primit colostru trebuie vaccinat la varsta de 3 luni. in cazul in care tineretul este vaccinat sub varsta de 3 luni se recomanda revaccinarea acestuia dupa 4 pana la 6 / * saptamani de la prima vaccinare.
Se recomanda vaccinarea tineretului, atat la monongulate cat si la biongulate, dupa disparitia imunitatii colostrale, in functie de specie. De obicei aceasta se realizeaza la varsta de 3 pana la 9 luni. Tineretul nascut din mame nevaccinate, in general, ar trebui vaccinat la varsta de 2 luni. Este posibila revaccinarea acestor animale dupa 2 -4 saptamani.
Pentru mentinerea imunitatii se recomanda revaccinarea anuala regulata. In general la animalele adulte, o imunizare este suficienta pentru a obtine imunitate. Pentru a mentine pe termen lung imunitatea sunt necesare revaccinarile anuale regulate. Animalele tinere de origine necunoscuta, fara a li se cunoaste imunitatea colostrala si varsta pot fi vaccinate de 2 ori la interval de 4 - 6 saptamani.

Recomandari privind administrarea corecta:
Vaccinul trebuie adus la temperatura camerei si agitat inainte de utilizare. Pregatirea dozei de imunizare, preluarea din flacon si administrarea la animal se realizeaza printr-o tehnica aseptica.

Forma de prezentare:
Cutie de plastic cu 472 fl.x5 doze (adica 472 flacoane medicinale ce contin cate 5 ml. vaccin, fiecare). 

Cutie de carton cu 12 fl. x 1 doza (adica 12 flacoane medicinale cu volum efectiv de 3 ml. ce contin 1 ml. vaccin fiecare).

 

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie caine
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro