Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

DIAROAK PREMIX 30G

Cod: DR3

Detalii produs


Diaroak este un amestec din 13 ierburi.

Descriere

SUBSTANŢA ACTIVĂ:
Diaroak este un amestec din 13 ierburi.

ACŢIUNE:
Antidiareic

SPECIA:
Bovine, Cabaline, Caprine, Ovine, Pasari de colivie, Pasari de curte, Rozatoare, Suine.

INDICAŢII:
Ajuta la regenerarea si regularizarea functionarii intregului sistem digestiv, astfel prevenind si controland diareea de diferite etiologii (ex. schimbarea furajului, furaj umed sau poluat, infectii).
Previne pierderea de apa si de nutrienti, creste functionarea adecvata a sistemului digestiv, intensifica raportul de conversie al furajului, absoarbe si neutralizeaza toxinele din tractul intestinal, reface stratul de mucus din stratul gastro intestinal, atrage organsimele patogene.

MOD DE ADMINISTRARE:
Se utilizeaza in felul urmator: se amesteca granulele cu de cinci ori cantitatea de apa, pana se obtine un lichid omogen si se administreaza de doua ori pe zi la vite si cai 30g; vitei,juninci manji : 10-15 g; iar la pasari se adauga in furaj in proportie de 0,25% timp de 5 -7 zile.

PREZENTARE:
Pulbere, ambalata in plicuri a 30 g.

CONDIŢII DE PĂSTRARE:
Spatii aerisite si racoroase.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro