Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FUROSEMID 1% INJECTABIL 20 ML

Cod: 9162

Detalii produs


COMPOZITIE Furosemida

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
FUROSEMID

COMPOZITIE
Furosemida ............. 1g
Apa distilata ad. ..... 100 ml

INDICATII
Se recomanda la bovine si cabaline, in toate cazurile de retentie a apei in tesuturi: edem cerebral, cardiac, pulmonar, in ciroza, nefroza, insuficienta cardiaca cronica, eclamsie si ascita.

CONTRAINDICATII SI PRECAUTII
Contraindicatii in coma hepatica, ciroza decompensata, insuficienta renala prin substante nefro- si hepatotoxice, in oligurie si anurie sau intoleranta la sulfonamide.
Prudenta in glumerulonefrita acuta, insuficienta cardiaca grava, la animalele diabetice, in asocierea cu glicozide tonicardiace (creste riscul aritmiilor in conditii de hipokaliemie), simpatoplegice, hipotensive (le potenteaza actiunea) si mineralocorticoizi (cresc eliminarea potasiului).

REACTII ADVERSE
Hipokalemie, hipomagneziemie, deshidratare sau hiperazotemie. Rareori apar eruptii cutanate.

SPECII TINTA
Se recomanda administrarea la bovine si cabaline.

MOD DE ADMINISTRARE SI DOZE PENTRU FIECARE SPECIE
Se administreaza intravenos, avand o actiune prompta si energica in doza de 25-100 mg/100 kg (0,25-1 ml FUROSEMID 1%) la cabaline si bovine.
In functie de afectiune si de starea animalului dozele pot fi crescute chiar dublate

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA
Injectarea i.v. a produsului se face foarte lent.

TIMP DE ASTEPTARE
Nu este cazul.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro